resim yok
29 Aralık 2008 - 00:00

Oyuncu ve manken Nedime Ağca (Nedy), Almanya ve Türkiye'de çok sayıda tiyatro ve televizyon dizilerinde oynadıktan sonra şimdi gözünü uluslar arası projelere dikti. Kendisini Türkiye'de ve Almanya'da ispat ettiğini belirten Nedime "Yeni hedefim Hollywood" dedi. Almanya'da lise eğitimini tamamladıktan sonra Frankfurt Üniversitesi'nde psikoloji ve siyasal bilimler okumaya başladığını, ancak çocukluk hayali olan tiyatroya döndüğünü hatırlatan Nedime Ağça, "Wiesbaden, Mainz ve Frankfurt'ta bulunan güzel sanatlar fakültelerine başvuruda bulundum. Üçünü de kazandım. En iyisi olduğuna inandığım Wiesbaden'de bulunan okula girdim. Dört yıllık öğrenimi üç yılda başarılı bir şekilde tamamladım. Beş yıl boyunca Almanya'nın değişik kentlerinde bulunan devlet tiyatrolarında oynadım. İki yıl turneye çıktım. Başrollerde sahne aldım" dedi. TATORT'TA OYNADI Tiyatrodan sonra televizyona geçtiğini belirten Nedime "Tanınmış Tatort dizisinde rol aldım. Türkiye'de de Gönül, 29-30 ve Köprü gibi dizilerde oynadım. Öğrenimim ve tecrübem var" diye konuştu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin