Nehir Erdoğan yeni dizisi Hayat Yolunda ile ekranlara geri dönüyor!

Uzunca bir süredir ekranlardan uzak olan Nehir Erdoğan yeni dizisi ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Kod adı Hayat Yolunda dizisi hakkında...

Nurşah
30 Temmuz 2018 - 13:45
Magazin

Ekranlardan uzun bir süredir uzak kalan sevilen oyuncu Nehir Erdoğan yeni dizisi ile anlaştı... Cast çalışmaları devam eden kod adı Hayat Yolunda olan dizi hakkındaki detaylar haberimizde yer alıyor!

18-07/30/nehir-erdogan-hayat-yolunda.jpg

Nehir Erdoğan'ın yeni dizisi

Son olarak 2014 senesinde yayınlanan Reaksiyon adlı dizide canlandırdığı Duygu karakterinden sonra sevilen oyuncu Nehir Erdoğan'ı uzunca bir süre ekranlarda göremedik... Geçtiğimiz senenin en çok konuşulan internet dizisi Fi'ye konuk oyuncu olarak katılarak setlere kısa süreli de olsa bir dönüş yapan sevilen oyuncu, önümüzdeki sezonda Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkacak olan Hayat Yolunda dizisi ile anlaştı.

18-07/30/burak-hakki-yeni-dizi.jpg

Yönetmenliğini Erol Özlevi'nin yapacağı dizide Nehir Erdoğan'ın partneri olarak ise Burak Hakkı ile anlaşılmış... Burak Hakkı'yı da son olarak 2015 senesinde ekrana gelen Mayıs Kraliçesi adlı dizide izlemiştik... İki başrol oyuncusunun da uzunca bir süreden sonra ekranlara dönüş yapacağı dizi, büyük bir ilgi toplayacağa benziyor. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin