Nehir Erdoğan'a yeni projesinde hangi oyuncular eşlik ediyor?

İstanbul'da 'Bir Kral Arthur' filmi olan 'Silsile'de ünlü oyuncu Nehir Erdoğan kraliçeyi canlandıracak...

resim yok
01 Ağustos 2013 - 10:42
Magazin

İstanbul'da 'Bir Kral Arthur' filmi olan 'Silsile'de ünlü oyuncu Nehir Erdoğan kraliçeyi canlandıracak...

 

'Silsile' ile geliyor!


Bir süredir ortalıklarda görünmeyen Nehir Erdoğan, “Çok Filim Hareketler Bunlar” ve “Sen Kimsin” filmlerinin yönetmeni Ozan Açıktan’ın üçüncü uzun metrajı “Silsile” ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

 

Hikayesi

Açıktan, yeni filmi “Silsile”yi “21. yüzyıl İstanbul’unda geçen, krallı, kraliçeli, şövalyeli, büyücülü, kılıçlı bir Kral Arthur hikâyesi” olarak tanımlıyor.

 

İmaj değiştirdi

Ünlü oyuncu, uzun zamandır görüşmeyen iki eski sevgilinin karşılaşmasıyla başlayan olayları anlatan filmdeki rolü için imaj değiştirdi.

 

Kısa saç

Erdoğan, uzun siyah saçlarını kısacık kestirip sarıya boyattı.

 

Oyuncu kadrosunda başka kimler var?

Çekimlerine Karaköy’de devam edilen “Silsile”de Erdoğan’ın yanı sıra Tardu Flordun ve İlker Kaleli de rol alıyor.

Erdoğan'ın kariyeri

İlk ve orta öğrenimini İzmir'de tamamladıktan sonra Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme bölümüne girdi ve burayı bitirdi. Ardından yine aynı üniversitenin Sosyal Bilimler Enstitüsü Radyo Televizyon ve Sinema bölümünü okudu.

Erdoğan kısa bir süre için Amerika'da yaşamış, daha sonra Yabancı Damat dizisi için Türkiye'ye geri dönmüştür.
[reklam]
2004-2007 yılları arasında, Kanal D'de yayınlanan. 3 sezon - 106 bölüm devam eden; yapımcılığını Türker İnanoğlu'nun, yönetmenliğini Taylan Biraderler'in üstlendiği Yabancı Damat dizisinde Nazlı karakteriyle, Gaziantepli bir ailenin kızını canlandırdı. Dizi, Türkiye'de kırdığı reyting rekorlarından sonra, aynı başarıyı, Yunanistan'ın Mega Tv'deki gösteriminde de yakaladı.

Bugüne kadar çeşitli televizyon kanallarında oyunculuk ve sunuculuk yapmış; filmlerde rol almıştır.

Yayın hakları Amerika'ya satılan ilk Türk dizisi olan Ay Yapım imzalı "Son"da başrol oynadıktan sonra oyunculuk kariyerine ara veren Nehir Erdoğan'ın bir süredir Paris'te dil kursuna gittiği biliniyordu.

İngilizcesi çok iyi olan Erdoğan, uzun zamandır ikinci bir dil öğrenmek istediğini ve tercihini de Fransızcadan yana kullandığını söylemişti.

 

 

HOLLYWOOD, HANGİ TÜRK DİZİLERİNİ UYARLAMAYA HAZIRLANIYOR? DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin