resim yok
04 Mart 2013 - 00:00

Bir süredir adı kimseyle anılmayan güzel oyuncu Nehir Erdoğan, Muzaffer Yıldırım'la aşk yaşıyor.

Güzel oyuncu Nehir Erdoğan, bir süre önce adı Serenay Sarıkaya ile anılan Muzaffer Yıldırım ile birlikte. Nehir Erdoğan, Mars Entertainment Group’un kurucu ortaklarından ünlü iş adamı Muzaffer Yıldırım ile ilişkisini, gözlerden uzak yaşamayı tercih ediyor.

YENİ AŞK

Yönetmen Mustafa Altıoklar’la evliliğin eşiğinden dönen, daha sonra senarist ve oyuncu Berkun Oya’yla ilişki yaşayan Nehir Erdoğan, bu kez aşkı sanat değil, iş dünyasında buldu. Güzel oyuncu, adı Serenay Sarıkaya’yla anılan işadamı Muzaffer Yıldırım’la yeni bir aşka yelken açtı.

GÖZLERDEN UZAK OLALIM

Nehir Erdoğan’ın yeni sevgilisi Muzaffer Yıldırım, restoran zinciri NumNum’ı da bünyesinde bulunduran Mars Entertainment Group’un kurucu ortaklarından. Erdoğan ve Yıldırım, yaklaşık iki aydır görüşüyor. Ve çift, ilişkilerini şimdilik gözlerden uzak sürdürmek istiyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin