resim yok
25 Haziran 2011 - 00:00

Behzat Ç.'nin sezon finali çekilir çekilmez soluğu Bodrum’da alan Nejat İşler, arkadaşıyla yaptığı tavla maçında bozguna uğradı.

 

 

Sahilde tavla keyfi     

Nejat İşler de sonunda tutkunu olduğu Bodrum-Gümüşlük’e kendini attı. Rol aldığı Behzat Ç.'nin sezon finali çekilir çekilmez yola çıkan ünlü oyuncu, önceki gün Gümüşlük sahilindeki bir kafedeydi. Fikret Kuşkan’ın da aralarında bulunduğu arkadaş grubuyla sohbet edip keyif yapan ışler, bir süre sonra arkadaşıyla tavla başına oturdu.

Bir anda şansı döndü

Başlarda gayet keyifli görünen, üst üste iyi zarlar atan Nejat İşler’in yüzü ilerleyen dakikalarda asıldı. Bir anda şansı dönen oyuncu, ne kadar konsantre olursa olsun maçı döndüremedi, mars olmaktan kurtulamadı. Ve kendisine ait tavlayı kolunun altına alıp sahile indi.                

 

Sezon finali fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin