resim yok
21 Mart 2011 - 00:00

 

- Şimdilerde ilişki durumunuz nedir? - Karışık

 

- İstanbul'u terk edip, Bodrum'a yerleşmişsiniz...

 

Bodrum'da bir köye yerleştim. Köylülerle daha sakin bir hayat yaşıyorum. Spor yapmayı seven arkadaşlarım var, onlarla beraber top oynuyorum. Gümüşlükspor'un maçlarına gidiyorum. Kahvede oturuyorum, oyun oynuyorum arkadaşlarla. Keyfim yerinde. Şahane hayatım var. İş çıkarsa, çekimler oldukça,İstanbul'a geliyorum.

 

- Ne oldu da gittiniz?

 

Kameralar sürekli senin yanında. Her gün kendimi Truman Show filmindeki karakter gibi hissediyordum. Ayrıca, bu dezenformasyon fırtınasından uzaklaşmak istedim. Şimdidaha sağlıklı kalmaya dikkat ediyorum. Delirmemeye çalışıyorum.

 

- Neredeyse 40 yaşınıza geldiniz. Dönüp geriye bakma ihtiyacı duyuyor musunuz?

 

Aksine, daha iştahla ileriye bakmak istiyorum.

 

- Geriye baktığınız zaman ne görüyorsunuz?

 

Çok çalışılmış son 10sene, onu görüyorum.

 

- Bu çok çalışılmış 10 yıl, sizi kariyer olarak tatmin etti mi?

 

Aslında etti diyebilirim. Dokuz dizi, 15-16 film. 10 sene içiniyi.

 

- Baba olma isteğiniz var mı?

 

Garip bir dönemde yaşıyoruz. Gazetelerdeki haberlere, sokakta yaşananlara bakıyorum, bir çocuğum olsa yanımdan ayırmam. Çok iğrenç şeyler oluyor.Çocuk yapmak için de kendimi daha güvenli bir konuma getirmem gerektiğini hissediyorum, yoksa nasıl büyüteceksin. Çocuk yapmak şimdilik aklımda yok. Ama oraya doğru evrildiğimi de hissediyorum. Bilmem kaç yaşına gelince 'Keşke bir çocuk yapsaydım,' demek istemiyorum. Ben kendimi hazırlayayım da sonra yapar ve ya yapmam.

 

- Sahaflığı da bırakmışsınız.

 

Bırakmak zorunda kaldım. Çünkü takip edemiyorum. Takip edemeyince de hakkıyla yapamıyorsun işi. Devamlı uğraşan bir arkadaşım vardı, ona bıraktım.-

 

- Şimdi niye ilişkiler uzun soluklu değil?

 

Tüketimi pompalayınca ilişkiler de tükeniyor. Azaltarak, yenisini yerine koyuyorlar. Bu ilişkilere de yansıyor. 1960'dan kalma telefonu hâlâ kullanabilirsin. Ama bu cep telefonunu bir yıl sonra kullanamazsın. Hani teknoloji değişiyordu, bunun (cep telefonunu kastediyor) daha sağlam olması gerekmez mi!

 

- Şimdilerde ilişki durumunuz nedir?

 

Karışık diyeyim. (Gülüyor)

 

Olkan Özyurt / Sabah

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin