Nejat İşler'den şok hareket!

Nejat İşler ve arkadaşları şoke etti!

resim yok
01 Aralık 2014 - 09:55
Magazin

Nejat İşler ve arkadaşları şoke etti!

Nejat İşler, amatör maçta olay çıkardı...

Muğla’nın Datça ilçesinde arkadaşları ile birlikte alkol alarak amatör lig maçı seyreden Nejat İşler, görüntü almaya çalışan basın mensuplarına saldırdı.

 

İŞLER'DEN ŞAŞIRTAN HABER

Rahatsızlığı nedeniyle uzun süre tedavi gören oyuncu Nejat İşler'den şaşkına çeviren haber...

 

CEZA KESİLDİ

Muğla'nın Datça ilçesinde, Datça Belediyespor ile Gümüşlük Belediyespor arasında bugün oynanan Muğla 1. Amatör Küme futbol maçında, kale arkasında arkadaşları ile birlikte çilingir sofrası kurduğu gerekçesiyle oyuncu Nejat İşler ve 2 arkadaşına Kabahatler Kanunu gereği 80 TL ceza kesildi.

Datça'da, seyirci tribünleri bulunmayan Atatürk Stadı'nda yapılan karşılaşmayı Gümüşlük Belediyespor Yönetim Kurulu üyesi olan Nejat İşler de taraftarlarla birlikte kale arkasından izledi.[reklam]

İDDİAYA GÖRE...

İddiaya göre Nejat İşler, kale arkasında arkadaşlarıyla rakılı- biralı çilingir sofrası kurdukları gerekçesiyle stadyumda görevli polisler müdahale etti.

İşler, görüntü almaya çalışan basın mensuplarına tepki gösterdi. Basın mensuplarına küfür eden İşler’in yanında bulunan arkadaşları da gazetecilere fiziki saldırıda bulundu. Maçı yöneten hakemler ve gazetecilere el hareketleri yapan İşler ve arkadaşları, daha sonra kendilerine tepki gösteren taraftarlarda da sert bir şekilde tartıştı.
 
Maç sonunda trafik ekiplerince qlkol testi de uygulanan ünlü oyuncu Nejat İşler ve yanındaki 2 kişiye, Kabahatler Kanunu gereği 80'er TL para cezası kesildi.

 

ALKOL TESTİ SONUCUNDA...

Nejat İşler’in 1.40 promil, arkadaşlarının ise 2.20 ve 1.17 promil alkollü oldukları belirtildi.

 

MAÇ NASIL SONUÇLANDI?

Amatör Küme futbol maçında her iki takımdan birer futbolcunun kırmızı kartla oyun dışı kaldığı ve dört penaltı kararının verildiği maçı Gümüşlük Belediyespor 4-1 kazandı.

 

 

NEJAT İŞLER'DEN HAYRANLARINI KIZDIRAN GÖRÜNTÜ! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin