Nejat İşler'in iki parmak ucu kesildi!

Beş saat süren operasyon!

resim yok
19 Haziran 2014 - 13:57
Magazin

Beş saat süren operasyon!

Nejat İşler yeniden ameliyata alındı!


95 gün süren yoğun bakım sürecinin ardından geçtiğimiz Nisan ayında taburcu olan oyuncu Nejat İşler, yeniden hastaneye yatırılıp, 5 saat süren bir operasyon geçirdi.

 

YENİDEN HASTANEDE

Septik şok nedeniyle 95 gün yoğun bakımda kalan Nejat İşler, şimdi de parmak uçlarındaki giderilemeyen sorun nedeniyle hastaneye yatırıldı.

Ünlü oyuncunun geçtiğimiz gün sağ el parmaklarından operasyon geçirdiği ortaya çıktı.

 

BEŞ SAAT SÜREN AMELİYAT

Doktorlar, yoğun bakım süreci uzayan hastalarda görülebilen bir sorundan dolayı sağ el parmakları moraran Nejat İşler'e ameliyat olması gerektiğini söyledi.

Sağ el iki parmakta ampütasyon, diğer üç parmakta ise depritman ve greftleme yapılan operasyon beş saat sürdü.[reklam]

'ZARAR GÖREN BÖLÜM KESİLDİ CANLI DOKUYLA ONARILDI'

Nejat işlere yapılan ampütasyon, depritman ve greftleme işlemlerinin ne anlama geldiğini ise Florence Nightingale Hastanesi’nden Uzman Dr. Ebru Şaşmaz anlattı:

''Yoğun bakımda uzun süre yatan hastalarda, bu tip dolaşım bozukluğuna bağlı uzuvlarda, beslenme ve oksijen problemi olabilir. Buna bağlı olarak parmak uçlarında bir nevi çürüme gelişmiştir.

Hasta yoğun bakımdan çıktıktan sonra da geri dönüşüm olmadığı için zarar gören bölümlerin ampütasyonu yani kalıcı olarak kesilmesi ve graftleme dediğimiz, vücuttan alınan canlı dokularla onarılması işlemi yapılmıştır.

Genel durumun toparlaması ile en kısa zamanda dolaşım sisteminin düzelmesi ile iyileşme sağlanacaktır.''

 

 

NEJAT İŞLER EV BAKIYOR! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin