resim yok
16 Ocak 2011 - 00:00

Yedi ay süren ilişkilerine Eylül'de nokta koyan İdil Fırat ve Kıvanç Tatlıtuğ yeniden biraraya geldi.

Kıvanç Tatlıtuğ'la İdil Fırat ayrılığı uzun sürmedi. Kıvanç Tatlıtuğ, yedi ay boyunca birlikte olduğu İdil Fırat'la Eylül'de ayrılmıştı. İdil Fırat’ın haftasonu için Londra’dan gelmesi ile küllenen aşk yeniden alevlendi. Londra’dan tatil için gelen Fırat’ı, hava limanında aralarında Gökhan Şükür’ün de bulunduğu dört arkadaşı pankartlar ile karşılanmış, aynı ekibin bir gün önce de Kıvanç Tatlıtuğ ile Piyasa Bar’da eğlenmesi barışma ihtimalini gündeme getirmişti. Ulus 29’da birlikte eğlenen çiftin ilişkilerine yeniden devam etme kararı aldığı öğrenildi. Fırat, ayrıldıkları dönemde “Kıvanç'la ilişkimiz boyunca kavga, gürültü, kıskançlık, kişisel çatışma gibi şeyler yaşamadık. Gayet dostça ayrıldık. Ayrılığımızın nedeni benim Londra’ya yüksek lisansa gitmem. Araya fiziksel ayrılık girdiği için birbirimizi yıpratmama adına bu kararı aldık...” demişti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin