Neslihan Atagül hamile mi? İlk kez açıklama yaptı!

Başarılı ve güzel oyuncu hakkında çıkan hamilelik iddialarına ilk kez yanıt verdi.

Merve Mutlu
13 Haziran 2019 - 15:28
Magazin

2016 yılının Temmuz ayında oyuncu Kadir Doğulu ile nikah masasına oturan oyuncu Neslihan Atagül, her ünlü evli çiftin maruz kaldığı hamilelik iddiaları hakkında ilk kez konuştu. 

19-06/13/nesli.png

Bir süredir ekranlardan uzak duran Neslihan Atagül ile ilgili, Kadir Doğulu ile aralarının bozuk olduğu haberleri çıkmış, çift paylaştıkları sevgi dolu fotoğraflar ile herhangi bir sorun olmadığını göstermişti. 

Bu iddiaların çürümesi ile birlikte basın bu kez Neslihan Atagül'ün hamile olduğu iddialarını yaymaya başladı. Bu iddialara karşı genelde açıklama yapmayan oyuncu, önceki gün bir aile yemeğinde objektiflere takıldı. Mekan çıkışı magazin muhabirleri ile kısa süre sohbet eden Atagül, konu dönüp dolaşıp bebek sorularına gelince ilk kez cevap verdi.

19-06/13/kadir-dogulu.png

"O kadar çok herkes soruyor ki siz hamile kalacaksınız diye korkuyorum arkadaşlar." diyen Atagül'ün cevabı, ısrarcı magazin muhabirlerinin kulaktan dolma haberciliğine de büyük bir cevap oldu. 

Yeni sezonda dizi projesi olup olmadığı da sorulan oyuncu, "Güzel bir proje bekliyorum. Henüz netleşen bir şey yok" dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin