Nesrin Cavadzade'nin yeni projesi!

'Hayatımda hiç bu kadar fedakar bir kadını oynamadım'

resim yok
05 Temmuz 2014 - 13:00
Magazin

'Hayatımda hiç bu kadar fedakar bir kadını oynamadım'

Çanakkale Savaşı'nın 100'üncü yılı nedeniyle çekilen 'Son Mektup' isimli filmde rol alan Nesrin Cavadzade, "İlk kez bir dönem filminde yer alıyorum. Hayatımda hiç bu kadar fedakar bir kadını oynamadım" dedi.


Yönetmenliğini Özhan Eren'in üstlendiği 'Son Mektup' isimli filmin çekimleri; Çanakkale'de başladı.

Çanakkale Savaşı'nın 100'üncü yılı olması nedeniyle çekilen filmde; Tansel Öngel, Nesrin Cavadzade, Nermin Hüseynova ve Barbara Sotelsek'in de aralarında bulunduğu oyuncular rol alıyor.

 

'ÖNEMLİ OLAN PARA DEĞİL, FİLM!'

Tansel Öngel'in canlandırdığı 'Pilot Yüzbaşı Salih Ekrem' ile Nesrin Cavadzade'nin oynadığı 'Nihal Hemşire'nin hikayesinin anlatıldığı filmin, 27 Şubat'ta vizyona girmesi bekleniyor.

Yönetmen Özhan Eren, yeni projesi 'Son Mektup' için;

"Bu projede para-pul hesaplarını değil, filmin kendisini çok önemsiyoruz. Bir tek hedefimiz var; Çanakkale harbinin şanına, 100'üncü yılının şanına yakışır bir sinema filmi olması.[reklam]

Bizler memnun olalım, seyircimiz mutlu olsun istiyoruz" dedi.

Filmin başrol oyuncusu Nesrin Cavadzade ise yapımla ilgili şöyle konuştu:

 

''BENİ EN ÇOK ETKİLEYEN ŞEY...''

"Senaryo elime ulaştığında beni en çok etkileyen şey; canlandıracağım karakterin fedakârlığı oldu. İlk kez bir dönem filminde oynuyorum ve heyecanlıyım. 1915 yılında yaşayan va tüm ailesini Balkan Harbi'nde kaybedip Çanakkale Savaşı sırasında gönüllü hemşire olan bir karakteri oynamak çok cezbediciydi."

Filmin erkek oyuncusu Tansel Öngel ise;

"Elimden geldiğince o dönemi araştırarak rolüme hazırlandım. 'Yüzbaşı Salih Ekrem' çok gözü kara biri. Filmin vizyona girmesini iple çekeceğim" dedi.

 

 

KÜÇÜK AĞA'NIN AVUKAT BAŞAK'ININ DİZİDEKİ FAVORİSİ KİM?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin