Nihat Doğan'dan 'Birsen Bekgöz'lü aşk paylaşımı!

Nihat Doğan ile Survivor Birsen arasındaki aşk kıvılcımı giderek büyüyor... Nihat Doğan'dan beklenen paylaşım geldi! Birsen Bekgöz kimdir?

Nurşah
18 Temmuz 2018 - 16:31
Magazin

Geçtiğimiz günlerde final bölümü ile ekrana gelen Survivor 2018 programında birlikte yarışan iki başarılı isim Nihat Doğan ile Birsen Bekgöz arasındaki aşk magazin gündemine bomba gibi düştü! Nihat Doğan aşkını Instagram sayfasından ilan etti! Nihat Doğan'ın sevgilisi Birsen Bekgöz kimdir?

18-07/18/nihat-dogan-birsen.jpg

Nihat Doğan: Aşk kalbin misafiridir

Geçtiğimiz gün Survivor yarışmacısı Birsen Bekgöz'ün Instagram hesabından paylaşarak takipçilerine ilan ettiği aşklarının ardından Nihat Doğan da paylaşım yapmakta gecikmedi... Başarılı sporcu Birsen Bekgöz ile çekilen fotoğrafını Instagram hesabından paylaşan Nihat Doğan, not kısmına da şu sözleri ekledi:

"Aşk kalbin misafiridir ne zaman gelip ne zaman gideceği hiç belli olmaz. Hoş geldin gönlüme gönül limanım..."

18-07/18/birsen-bekgoz-kimdir.jpg

Birsen Bekgöz kimdir?

18 Ekim 1980 tarihinde doğan Birsen Bekgöz an itibarıyla 37 yaşındadır. Almanya Berlin'de doğmuştur fakat aslen Ankaralıdır. Kıbrıs Doğu Akdeniz Üniversitesi mezunudur. 1.73 boyundadır. Milli sporcumuz olan Birsen Bekgöz'ün üç tane Türkiye rekoru bulunmaktadır. Ayrıca günümüze dek pek çok kez Türkiye şampiyonu da olmuştur. 200 metrede 2004 ile 2005, 400 metre engellide 2004, 2006, 2010 ve 2013 senelerinde birincilik kazanmıştır.

18-07/18/birsen-bekgoz-nihat-dogan.jpg

Atletizm alanında kendisini gösteren başarılı sporcu, Survivor adlı yarışma programında kendisini gösteren Birsen Bekgöz, son günlerde ünlü türkücü Nihat Doğan ile olan birlikteliği ile gündeme gelmiştir.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin