resim yok
02 Ağustos 2011 - 00:00

Ece Erken, nişanlısı Davut Güloğlu’nun kendisine nişan hediyesi olarak bir mermi verdiğini söyledi...

 
Kadın cinayetlerinin arttığı ve toplum vicdanını yaraladığı günlerde, sanat dünyasının iki önemli isminin tavır ve sözleri şaşkınlık yarattı. Nişanlısı Davut Güloğlu'nun memleketi Rize'ye ziyarete giden Ece Erken, Güloğlu'nun kendisine verdiği hediyeyi akıllara durgunluk veren şu sözlerle anlattı: “Davut, Rize’de akrabalarını ziyarete gittiğimizde bana bir mermi verdi. Bunun anlamı ‘Ya öleceğim ya da sonsuza kadar onunlayım’ demek...”
 
DAVUT, MAŞAYI BECEREMEDİ
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde Magosa’nın yeni oteli Nuh’un Gemisi’nin açılışında sahneye çıkan Ece Erken, izleyicilere nişanlısı Davut Güloğlu’nu şikâyet etti. Dağınık saçlarıyla izleyici karşısına çıkan Ece Erken, “Kuaför bulamayınca Davut, saçlarımamaşa yaptı ama başarısız oldu. Davut beceriksiz ama yine de uğraşması güzeldi” dedi. Ünlü sunucu, 15 gün önce nişanlanmalarına rağmen çok kavga ettiklerini söyledi.
 
BAYRAM SONRASI ALBÜM GELİYOR
Yaz sonunda evleneceklerini belirten Ece Erken, Rize’ye nişanlısı Davut Güloğlu’nun akrabalarını ziyarete gittiklerinde aldığı ilginç hediyeyi de şöyle anlattı: “Davut bana Rize’de bir mermi verdi. Bunun anlamı ‘Ya öleceğim ya da sonsuza kadar onunlayım’demek. İnşallah sonsuza kadar beraber oluruz. Ben de o mermiyi ona geri verdim...” Erken, nişanlısının ısrarları üzerine bayramdan sonra bir albüm çıkaracağını da sözlerine ekledi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin