resim yok
21 Ekim 2011 - 00:00

 

Dizi setlerini bırakıp nişana koştular...
TRT'de yayınlanan ve Bosna Savaşı'nın konu edildiği 'Mavi Kelebekler' dizisinde rol alan tiyatrocu Bahar Yanılmaz ile 'Kurt Kanunu' adlı dizide oynayan tiyatrocu ve seslendirme sanatçısı Göker Ersivri önceki gün nişanlandı.
 
Bıyıkları dikkat çekti
 
Nişan; Çeşme'nin Ildırı köyünde küçük bir balık lokantasında çiftin ailesi ve yakın arkadaşları arasında yapıldı. Her iki oyuncu da rol aldıkları dizilerin setinden Çeşme'ye gelerek nişanlandılar. Kemal Tahir'in romanından uyarlanan 'Kurt Kanunu'nda oynayan Göker Ersivri, rol gereği bıraktığı bıyıklarıyla dikkat çekti.
 
Bir evlilik komedisi
 
'Çılgın Dershane', 'Yahşi Cazibe', 'Aşk Oyunu', 'Sihirli Annem' gibi dizilerde alan manken-oyuncu Sevil Uyar; Barbaros Uzuner'in yazıp yönettiği ve oynadığı 'Seninle Evlenir miyim?' adlı oyunda rol alacak. Oyunda Sevil Uyar; zengin ve şımarık 'Cansu'yu, Uzuner ise üçkağıtçı damat 'Baran'ı canlandıracak. 'Cansu' ile 'Baran'ın evliliğe giden yolda yaşadıkları komik olayları anlatan 'Seninle Evlenir miyim'e, cinsel yaşam uzmanı Dr. Haydar Dümen de yorumları ile renk katacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin