Norman Reedus'tan The Walking Dead 6. sezon finali açıklaması

Dizinin Daryl Dixon'ından takipçilere mesaj...

Volkan Küçükel
10 Haziran 2016 - 14:00
Röportaj

The Walking Dead'in büyük hayran kitlesine sahip karakterlerinden Daryl Dixon karakterine hakkıyla hayat veren Norman Reedus, dizinin altıncı sezon finalinin en heyecanlı yerinde kesilerek sona erdirilmesi konusunda fanlardan gelen ters tepkilere yanıt niteliğinde bazı açıklamalarda bulundu.

Hatırlanacağı üzere dizinin altıncı sezon finali Negan karakterinin (Jeffrey Dean Morgan) tanıtımı ve Rick'in grup üyelerinden birinin vahşice öldürülmesi sahnesiyle sonuçlanmıştı. Kurbanın kimliği ise kasıtlı olarak ortaya koyulmamış ve şimdilik sır olarak kalmıştı.

Reedus, sezon finaline gelen eleştiriler konusunda izleyicilerin sinirli ve tepkili hallerini anladığını ancak bu tür güçlü ve sert tepkileri dizi için bir iltifat olarak gördüğünü dile getirdi.

IGN'e açıklamalarda bulunan Reedus "Şunu demek istiyorum ki; herkesin bir Instagram, Facebook ya da Twitter hesabı var. Ve herkes her şeyi hemen bilmek, öğrenmek istiyor.

16-06/10/the-walking-dead-season-6-negan-finale.jpg

Biliyorsunuz, cliffhanger'lar (film-dizilerin en meraklı, heyecanlı yerinde kesilmesi) birçok dizi-filmde senelerdir gerçekleşmekte. Dizimiz için çok fazla heyecan duyulması hoşuma gidiyor. Çok fazla kişi bizim gibi hikayeye bağlanmış durumda.

"BEKLEMEYE DEĞER!"

Televizyon izlemeyi ben de seviyorum, sinirimden kudurmayı ve bazen TV'ye bir şeyler fırlatma isteği duyuyorum! Ama bu heyecanın bir parçası... Bu yüzden diziyle ilgili tekrar tekrar söyleyeceğim: Beklemeye fazlasıyla değer..."

The Walking Dead'in 7. sezonunun Ekim ayı içerisinde AMC ekranlarına gelmeye başlaması bekleniyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin