Nostalji Kraliçesi'nden Süperstar'a sert yanıt!

Türk Sanat Müziği albümü hazırlayan Ajda Pekkan'ın ''Ben bu albümü yapmazsam sanat müziği yok olup gidecek'' sözlerine Nostalji Kraliçesi sert yanıt verdi.

resim yok
02 Aralık 2013 - 11:18
Magazin

Türk Sanat Müziği albümü hazırlayan Ajda Pekkan'ın ''Ben bu albümü yapmazsam sanat müziği yok olup gidecek'' sözlerine Nostalji Kraliçesi sert yanıt verdi.

Yeni yılda Mu­az­zez Aba­cı­'y­la bir­lik­te Türk Sa­nat Mü­zi­ği albümü çıkarmaya hazırlanan Ajda Pekkan, art ar­da yap­tı­ğı id­di­alı açık­la­ma­larla Nos­tal­ji Kra­li­çe­si Mu­az­zez Er­so­y'u kız­dır­dı.

 

''ÖNCE SERTAB, ŞİMDİ AJDA''

Er­soy, Pek­ka­n'ın;

 

''Sa­nat mü­zi­ği­nin hak et­ti­ği de­ğe­ri gör­me­di­ği­ni dü­şü­nü­yo­rum. Bi­ri­le­ri ön­cü­lük et­mez­se, ben bu al­bü­mü yap­maz­sam sa­nat mü­zi­ği yok olup gi­de­cek'' söz­le­ri­ne sert ya­nıt ver­di. 

 

SERT YANIT!

Pek­ka­n'ın açık­la­ma­la­rı­na çok si­nir­le­nen Er­soy;

 

''Türk Sa­nat Mü­zi­ği onun bo­yu­nu aşar mı aş­maz mı bi­le­mem ama sa­nat mü­zi­ği­ni kur­tar­mak Aj­da Pek­ka­n'a mı kal­dı.

Za­ten da­ha ön­ce Ser­tab Ere­ner bir al­büm ya­pa­rak Türk Sa­nat Mü­zi­ği­'ni kur­tar­mış­tı.  Şim­di de sı­ra Aj­da­'da'' dedi.

Ser­tab Ere­ner 2011’de 12 sa­nat mü­zi­ği ese­ri­ni ses­len­dir­di­ği 'Ey Şuh-i Sertab' isimli bir al­büm çı­kar­mış­tı.

 

ERSOY'UN KARİYERİ

Oldukça büyük satış rakamlarına ulaşan Nostalji serisinden önce orijinal şarkılar olan "Kal Bu Gece" ve "Anlaştık Mı" adlı şarkılarıyla bilinen sanatçı, Nostalji serisinden de daha önce yorumlanmış "Kalbimi Kıra Kıra", "Sevrek Ayrılalım", "İntizar", "Sevemedim Karagözlüm", "Aşkın Kanunu" ve "Güz Gülleri" gibi şarkılarıyla akıllarda yer edinmiştir. Gerçek adı Hatice Yıldız Levent'tir.[reklam]

Hayranı olduğu iki Türk sanat müziği ustası Muazzez Abacı ve Bülent Ersoy'a olan sevgisinden dolayı, sahne ve sanat hayatındaki adı olarak 'Muazzez Ersoy' ismini kullanmıştır.

 

ALBÜMLERİ

1991 Seven Olmaz Ki
1992 Herşeyim Sensin
1993 Sizi Seviyorum
1994 Sensizlik Bu
1995 Nostalji
1996 Nostalji 2
1997 Nostalji 3
1998 Nostalji 4-5-6
1999 Nostalji 7-8-9
2000 Nostalji 10-11-12
2002 Senin İçin
2004 Seni Seviyorum
2006 Nankör
2007 Kraliçeden Nostaljiler
2010 Mozaik

 

 

SÜPERSTAR'DAN ÇİĞKÖFTE ŞOVU! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin