resim yok
27 Nisan 2013 - 00:00

Doğuş grubu yöneticilerinden Levent Veziroğlu ile evlilik hazırlığı yapan Nur Fettahoğlu, önceki gün Bebek’teydi.

 

Sinyali verdi!


Levent Veziroğlu’nun kendisine hediye ettiği pırlanta yüzüğü taktığı gözlenen Nur Fettahoğlu, yakında gerçekleşecek bir evliliğin sinyalini verdi.

 

Kafede

Star TV ekranlarında yayınlanan ve izlenme rekorları kıran rol aldığı Muhteşem Yüzyıl dizisinin çekimlerinin bitiminin ardından yurt dışında uzun bir seyahate çıkacağını ve tatil yapacağını söyleyen Nur Fettahoğlu spor sonrası hanım arkadaşı ile bir kafeye oturdu.

 

Trafik ekibi çevirdi

Uzun sohbetin ardından mekandan çıkan oyuncu aracına binip uzaklaşacağı sırada şoförü dönüş yasağı olan yerden dönmeye kalkınca trafik ekibi tarafından çevrildi.

 

Bağırıp çağırdı!


Ceza işlemi uygulandıktan sonra aracı ile evinin yolunun tutan Nur Fettahoğlu aracın içinde şoförüne kızgın bir şekilde bağırıp çağırdı. ‘Ah Bülent Ah Bülent’ diyerek kızdığı duyulan Nur Fettahoğlu, neşeli başladığı günü yaşanan bu aksilikten dolayı sinirli bitirdi.

 

Ödediği ceza!

Oyuncunun 77 TL ceza ödeyeceği öğrenildi.
 

 

NUR FETTAHOĞLU'NDAN İTİRAFLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin