Nur Fettahoğlu'ndan açıklama: "Öpüştüğüm o değildi!"

Yakın zamanda final yapan 'Darmaduman' dizisinin başrol oyuncularından Nur Fettahoğlu, evli iş adamıyla yakınlaşmasıyla gündeme bomba gibi düşmüştü... İddialardan kısa bir süre sonra ünlü oyuncudan açıklama geldi, işte detaylar... Nur Fettahoğlu kim? Kaç yaşında? Nur Fettahoğlu hangi iş adamıyla yakınlaştı? Nur Fettahoğlu evli mi? Kaç çocuğu var?

Pınar Alçiçek
10 Ocak 2023 - 17:30
Magazin

Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Mahi Devran rolüyle hafızalarda yer edinen yetenekli oyuncu Nur Fettahoğlu'nun yakın zamanda evli iş insanı Hasan Ali Ceylan ile arabada öpüştüğü öne sürüldü. Nur Fettahoğlu'u ise sosyal medya üzerinden bu yasak aşk iddiasını net bir şekilde yalanladı.

23-01/10/hasan-ali-ceylan-kupadan-talihsiz-sekilde-ele-8117108_x_amp-1673362299.jpg

KAMERALA YAKALANDI!

Bir mekanda üç saat vakit geçiren ikili, çıkışta aynı arabaya binerek öpüşmeye başladı. Çevredekiler tarafından görüntülendiğini fark eden iş insanı, trafik ihlalini gerçekleştirerek hızla gözden uzaklaştı. 

23-01/10/sdf.jpg

Görüntüleri yayınlayan program sunucusuna ulaşan Fettahoğlu'nun avukatı, müvekkilinin görüntülendiği kişinin belirtilen iş insanının olmadığını söyledi. 

Nur Fettahoğlu'nun açıklaması ise şu şekildeydi:

"Günün erken saatlerinden beri çıkan haberler beni derinden üzmüştür. Haber kanalında benim ile bahsi geçen kişiyi tanımadığımı ve kendisi ile bir tanışıklığımın olmadığını belirtmek isterim. Kıymet verdiğim sakin ve huzurlu bir ilişkim olduğu doğrudur. Her şeyden önce bir kız annesi olarak kendi ailemin ve değer verdiğim kişinin ailesinin mahremini korumak zorundayım. İki yetişkin bekar olarak yaşadığımız ilişkinin hiç içinde olmak istemediğim duruma çekilmesinden dolayı rahatsızlık ve şaşkınlık içerisindeyim. Lütfen çıkan haberlere itibar etmeyiniz."

23-01/10/screenshot_1-1673362184.jpg

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin