resim yok
05 Nisan 2013 - 00:00

HAYATIMDA BİRİ VAR

Muhteşem Yüzyıl”ın Mahidevran Sultan’ı Nur Fettahoğlu, All dergisi için modellik yaptı. Hem yeni sezon kıyafetleriyle poz verdi, hem soruları yanıtladı; dizi setinde olup bitenlerden yeni aşkına kadar her şeyi anlattı.

Aşk-ı Memnu” da “Muhteşem Yüzyıl” da uzun süren diziler oldu. Hiç aynı insanı oynamaktan sıkılmaz mısınız?

- “Muhteşem Yüzyıl” setini, çalışma ortamımı çok seviyorum. O yüzden hiç sıkılmıyorum. Aynı şeyleri tekrarlamak tabii ki bir oyuncuyu köreltir. Bu beni biraz üzüyor ama ilerleyen bölümlerde güzel gelişmeler olacağı için hevesle bekliyorum!

Ne gibi gelişmeler olacak?

- Bekleyin sürprizlerimizi!

Modayı mı takip etmeyi seviyorsunuz, arkadaşlarınızı mı?

- Öncelikle arkadaşlarımı. Arkadaşlarımın güzel işler çıkardığını görmek bana ayrı bir haz veriyor. İkinci olarak; ben de moda okuduğum için defile izlemekten keyif alıyorum.

Sizin defilenizi de izler miyiz bir gün?

- İlerde belki olabilir ama şu anda değil. Ben hep “Dönem dizisinde oynamak istiyorum” diyordum, o oldu. Şimdi “dönem kostümü yapmak istiyorum” diyorum. İnşallah o da olur.

 



Hangi dönemlere ilginiz var?

- Her dönem olabilir. Mesela Anna Karenina gibi bir filmin kostümlerini yapmak isterdim. Nostaljik ve romantik olan tüm kostümleri hayranlıkla izliyorum.

Giyer misiniz peki? Gardırobunuzda tüylü şapkalar, eski broşlar var mıdır?

- Evet, var. Eski broşları sade bir elbise üzerinde ya da gömlekte; eski tip şapkaları da genellikle romantik elbiseyi tamamlamak için kullanırım.

SOSYAL MEDYAYA BULAŞMAYACAĞIM

Kendinizle ilgili detayları siz de Instagram ya da Twitter üzerinden paylaşıyor musunuz?

- Instagram ve Twitter kullanmıyorum. Hiç bulaşmak istemiyorum sosyal medyaya. Sanal ortamda çok çirkin saldırılar olabiliyor. Cevap verdiğinde konu çok çirkin bir şekilde uzuyor. En temizi uzak durmak. Bir tek Facebook’tayım. Listemde de sadece çok yakın arkadaşlarım ve ailemden insanlar var.

Arkadaşlarınızla nerelere gidersiniz, nerelerde vakit geçirirsiniz?

- Genelde sakin, rahat rahat oturabileceğimiz bir yerlere yemeğe gidiyoruz. Ya da birimizin evinde oluyoruz. Çekim saatlerinin çokluğundan ve düzensizliğinden biraz şikayetçiler ama her fırsatımda onlara vakit ayırıyorum. Ailem ve yakın dostlarım benim için çok kıymetli.
[reklam]
Ben sizi çok sevgi dolu, sıcak, neşeli biri gibi algılıyorum ama yönetmenler içe dönük, buhranlı, karanlık karakterlere yakıştırıyorlar sanki. Sizde ne görüyorlar bizim göremediğimiz?

- Beni en çok heyecanlandıranlar, iniş çıkışları olan, duygu yoğunluğu yaşayan karakterler. Biri çok naifti, biri çok kırılgandı, biri de yıkılmış bir kadındı. Hepimizin içinde değişik kadınlar var. Ben bir rolü sahiplenirken içimdeki kadınlara başvuruyorum. Sanırım işin özü, gelen karakteri algılayıp doğruyu bulmak.

İÇİMDELİ DELİ DIŞARI ÇIKMAK İSTİYOR!

Hayalinizde nasıl bir kadını oynamak var?

- Farklı roller oynamak... Saçlarımı kısacık kesmek ya da kilo almak zorunda kalacağım, değişim içeren roller canlandırmak çok isterim mesela. Ciddi psikolojik sorunları olan deli bir kadını oynamayı da çok isterim. “Gişe Memuru filminin senaryosunu ilk okuduğumda “Keşke erkek olsaydım da Kenan rolünü oynayabilseydim” demiştim. Onun daha da ağırını oynamak istiyorum.

Neden?

- Bir nedeni yok. Belki içimdeki deli dışarı çıkmak istiyordur! Hanım hanımcık karakterleri oynadım, şimdi içimden birazcık da erkeksi karakterleri çıkarmak istiyorum.

Erkeksi taraflarınız var mı?

- Olmaz mı? Yakın çevrem şahit oluyor daha çok. İşini başkasına yaptırmayan, erkek işlerini bile kendi kendine halletmeye çalışan, sevdiklerinin hakkını savunan, haksızlığın her türlüsüyle savaşan korumacı bir yapım var. Zaten en çileden çıktığım konu hak yenmesidir. Haksızlığa dayanamadığımı söyleyebilirim.

Çileden çıktığınızda ne yapıyorsunuz. Bağırıyor musunuz? Sizi çileden çıkmış hayal edemiyorum da...

- Hayır tabii ki. Sadece stres atmak, rahatlamak için otomobilimde şarkı söylerken bağırabiliyorum.

 



EVET, HAYATIMDA BİRİ VAR ŞU ANDA

Erkek arkadaşınız var mı diye sorabiliyor muyum?

- Tabii. Ben erkek arkadaşım olduğunda saklamıyorum zaten. Başka başka kişilerle yazılmaya biraz tepkiliyim sadece. Ve evet, hayatımda biri var şu anda.

Yalnız kalamayan kadınlardan mısınız?

- Hayır, kesinlikle onlardan biri değilim. Bence yalnızlık güzel şey... Yalnızken birçok şeyi idrak edersiniz, doğru yolu bulursunuz. Yalnızken kendi içinize daha iyi yolculuk yaparsınız. Ruhunuz sizi doğru olana yönlendirir. O yüzden yalnız olduğum zamanları çok seviyorum. Özellikle hayatımla ilgili önemli kararlar vermeden önce yalnız kalmayı tercih ederim.

Nedir sizi bir erkeğe çeken şeyler? Nelere dikkat edersiniz?

- Gözdeki ışıltı ve dürüst olduğunu hissetmem, güzel sohbet edebilmem en önemlisi...

 

 

Nur Fettahoğlu fotoğrafları için tıklayın

ÇELLOM VARDI, ŞİMDİ BİR DE PİYANOM OLDU

Çellonuz varmış galiba. Çalıyor musunuz?

- Evet çellom var, şimdi bir de piyanom oldu. Çalmaya çalışıyorum ikisini de. Piyanoyu biraz daha iyi çalabiliyorum. Boş vaktim oldukça çalışıyorum. Çok seviyorum, müzik beni doyuruyor.

Başka neler yapıyorsunuz boş vakitlerde?

- Yoga yapıyorum, masaja gidiyorum, bol bol film izliyorum. Dinlenme zamanlarımı gerçekten dinlenmeye adıyorum. Yorulmadan sakin bir gün geçirmeye çalışıyorum. Böylece ruhumu ve bedenimi dinlendiriyorum.
 

MUHTEŞEM YÜZYIL'DA YENİ BİR İSİM! HABERİN DETAYLARI İÇİN TIKLA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin