resim yok
10 Ocak 2013 - 00:00

 

Metin Kaçan'ı intihara götüren süreci imam nikahlı eski karısı anlattı...
 
 
Ağır Roman'ın yazarı Metin Kaçan'ın intiharı tüm sanat ve sinema dünyasını derinden sarstı. Kaçan'ın imam nikahlı eski karısı, tiyatrocu Nur Gürkan ise şokta. Ünlü yazarın öldüğüne bir türlü inanamadığını söyleyen Gürkan hissettiklerini Vatan'a şu sözlerle anlattı:
 
 
Bizimkisi gerçekten çok büyük bir aşktı. Yedi sene süren bir evlilik yaşadık. İmam nikahlıydık, dini nikahımız vardı. Onun o lekelendiği olaydan sonra 1995 yılından 2002'ye kadar evliydik. O dönem Metin çok üzüldü, haksızlığa uğradı. Çok şeyi hak etmedi. O dönem tüm olaylar farklı lanse edildi. Metin seneler önce bir iftiraya kurban gitti. Ölümden döndü, içeride şişlendi, tecavüzcü damgası yedi, hapishanede yattı. Olay çığrından çıktı. Bu olay uzun süre gündemde kaldı.
 
 
Metin koca bir bebekti. Çocuk gibiydi. Kimseyi üzmez, kırmazdı. Hiçbir zaman isyan etmedi. Ama o dönem yaşadıklarından dolayı sokağa çıkmak istemiyordu. 'İnsanlar tecavüzcü diye bana bakıyorlar, yapamıyorum, çıkamayacağım, insanlar beni böyle görüyor' diyordu. İçine kapanmaya başlamıştı. Hadi Meto bunu atlatacağız diyordum. 2006 yılında bir defa daha hapishaneye atıldı. Üç sene yattı. Bunların hepsi ona çok ağır geldi. Bana hep hüzünden vazgeçmek lazım, benim yazılarımı okuyabilmek için hüzünden vazgeçmek lazım derdi. Hüznü sevmez de neşeli olmak lazım derdi. Bir insan neşesini kaybettiği an ölür derdi. Neşe yaşamanın sevinci derdi. Demek ki Metin neşesini kaybetti.
 
 
Ayrılmak istedi aramızdan, belki öbür dünyada huzuru bulacağını düşündü ve ayrıldı. 1995'te de lekelenip dışlandığı dönemde yanında hep ben vardım. Ne kadar üzüldüğüne en yakın şahidi benim. Metin'i her şeyin birikimi bu noktaya getirdi. Kendini ifade edemedi. Bu yaz bir kız arkadaşı olduğunu duymuştum. Ama Metin'i bu noktaya getiren sadece yaşadığı ayrılık değildir. Bütün her şeyin birikimi, her şey üst üste geldi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin