Nurgül Yeşilçay'ın yeni dizisinden alacağı ücret dudak uçuklatıyor!

Nurgül Yeşilçay'ın dizisinin yönetmeni ve alacağı ücret belli oldu!

resim yok
01 Ağustos 2014 - 09:54
Magazin

Dudak uçuklatan ücret!

 

Nurgül Yeşilçay'ın dizisinin yönetmeni ve alacağı ücret belli oldu!

Yapımcılığını Endemol Türkiye'nin üstleneceği, başrollerini Erkan Petekkaya ve Nurgül Yeşilçay'ın paylaşacağı ve Eylül ayında Star TV'de ekranlara gelecek olan dizinin yönetmeni belli oldu.

 

İşte yeni dizi projesinden ilk detaylar:

 

CEVDET MERCAN

Daha önce 'Asi', 'Gönülçelen', 'Kayıp Şehir' ve 'Tatar Ramazan' dizilerini çeken Cevdet Mercan dizinin yönetmenliğini üstlenecek.

 

EN ÇOK KAZANAN...

Mercan, bölüm başına 35 bin TL ile yeni sezonda bölüm başına en çok kazanan yönetmen olacak.

 

HAFTALIK 140 BİN TL!

Dizide tezgahtarlık yapan Gülseren'i canlandıracak olan Nurgül Yeşilçay'ın alacağı ücret ise KDV’si, stopajı ve yurtdışı haklarından elde edeceği yüzde 3’lük payla beraber haftalık 140 bin TL olacak.[reklam]

13 bölüm peşin ücret alan Yeşilçay, böylece toplam 1 milyon 820 bin TL kazanacak.

 

ÜCRETİ GİDEREK ARTIYOR!

'Aşk ve Ceza' di­zi­sin­den son­ra rol al­dı­ğı bir­kaç ya­pım rey­ting kur­ba­nı ol­ma­sı­na rağ­men Ye­şil­çay bö­lüm ba­şı üc­re­ti­ni gi­de­rek art­ı­rı­yor.

 

ÖZCAN'DAN SONRA 100 BİN BARAJINI AŞTI

Bir sü­re di­zi­le­re ara ve­re­ce­ği­ni açık­la­yan an­cak ge­len ca­zip tek­lif­ler kar­şı­sın­da ka­ra­rın­dan vaz­ge­çen ün­lü oyun­cu, ye­ni se­zon üc­re­tiy­le du­dak uçuk­lat­tı.

Bölüm başına 140 bin lira talep eden Nurgül Yeşilçay, Asmalı Konak'taki rol arkadaşı Özcan Deniz'den sonra 100 bin barajını aşan ikinci oyuncu oldu.

 

 

NURGÜL YEŞİLÇAY ŞİZOFREN OLDU! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin