Nurse Jackie 6. sezon onayını aldı!

Nurse Jackie takipçilerine güzel bir haberimiz var!

resim yok
07 Haziran 2013 - 14:58
Magazin

Nurse Jackie takipçilerine güzel bir haberimiz var!

 

Yeni sezon onayı!

 

Showtime ekranlarında beşinci sezonu devam etmekte olan Nurse Jackie, 6. sezon onayını resmi olarak aldı.

 

Bekletmedi

Böylelikle dizi, geçtiğimiz sene olduğu gibi yeni sezon onayı haberi için takipçilerini hiç bekletmemiş oldu.

 

Kanal başkanı neler söyledi?

Showtime yönetim kurulu adına konuşan David Nevins yeni sezon onayı hakkında konuşurken:

"Nurse Jackie, Showtime markasının bir parçasıdır. Dizinin 5. sezonda giderek büyümesinden, heyecan duyuyoruz.

 

Clyde Phillips'in liderliğinde, başta Edie Falco olmak üzere mükemmel bir kadroya sahip olan Nurse Jackie, merak uyandıran, eğlenceli ve keskin bir dizi. Jackie'nin hayatının bir sonraki bölümünü göreceğim için heyecan duyuyorum." ifadelerini kullandı.

 

Dizi hakkında


New York City’de bir hastanenin acil servisinde çalışan ve hummalı işinin gerektirdikleri ile kendi kişisel dramaları arasında bir denge tutturmaya çalışan hemşire Jackie Peyton'un maceralarını ve yaşadıklarını ekranlara yansıtan Nurse Jackie'de ödüllü aktris Edie Falco (Jackie Peyton) dışında Eve Best (Dr. Eleanor O'Hara), Merritt Wever (Zoey Barkow), Paul Schulze (Eddie Walzer), Dominic Fumusa (Kevin Feyton), Anna Deavere Smith (Gloria Akalitus), Ruby Jerins (Grace Peyton) ve Peter Facinelli (Dr. Fitch Cooper) gibi oyuncular rol alıyor.

[reklam]

Yeni sezon ne zaman başlıyor?

Yeni sezon çekimlerine sene sonlarına doğru başlanması bekleniyor. Beşinci sezon prömiyer tarihi ise ilerleyen aylarda belli olacak.

Nursie Jackie, sezonun dokuzuncu bölümü 'Heart' ile Pazar akşamı Showtime ekranlarında kaldığı yerden devam edecek. Dizi, 16 Haziran Pazar tarihinde ise beşinci sezonunu noktalayacak.

 

Yeni bölüm fragmanı

 

 

JENNIFER LOVE HEWITT İLK ÇOCUĞUA HAMİLE! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin