O çok ünlü isimler AVM turunda kameralara poz verdi!

Magazin dünyasının sevilen isimleri alışverişte boy gösterdi!

Pınar Alçiçek
28 Ağustos 2023 - 09:52
Magazin

İSMAİL YÜKSEK

23-08/28/smail-yuksek.JPG

YÜRÜMEKTE ZORLANDI

Fenerbahçe’nin yıldız ismi İsmail Yüksek, önceki gün AVM'de objektiflere yansıdı. Konferans Ligi’nde Twente, galibiyeti sonrası alışverişe çıkan başarılı futbolcu, ilk olarak dünyaca ünlü markaların ve mağazaların olduğu meydan katını tercih etti. Daha sonra diğer mağazaları gezen Yüksek’e ilgi bir hayli yoğundu. Özellikle Fenerbahçe’li taraftarlar tarafından ilgi odağı olan Yüksek, bir süre yürümekte zorluk çekti. Sevenlerinin fotoğraf isteğini geri çevirmeyen başarılı futbolcu, uzun bir süre sevenlerine vakit ayırdı ve onlarla ayak üstü sohbet etmeyi ihmal etmedi.

HALİT ERGENÇ

23-08/28/halit-ergenc-1693205756.JPG

YOĞUN İLGİ

Ekranların ve beyaz perdenin usta isimlerinden Halit Ergenç, AVM'de objektiflere yansıdı. Tek başına alışverişe çıkan Halit Ergenç’e özellikle yabancı hayranları yoğun ilgi gösterdi. Her zamanki gibi mütevazı tavırlarıyla dikkat çeken Ergenç, muhabirlerin fotoğraf isteğini kırmadı. Sevenleriyle tek tek hatıra fotoğrafı çekilen Halit Ergenç’e yanına gelen hayranlarının "Sultan’ım" demesi gülüşmelere sebep oldu.

ÇAĞAN ATAKAN ARSLAN

23-08/28/atakan-arslan-1.JPG

EĞLENCE GÜNÜ

Milli boksör Çağan Atakan Arslan, önceki gün oğlu Leon Aslan Arslan ile AVM'de objektiflere yansıdı. Baba oğul objektiflere poz veren ikili, bir süre mağazaları dolaşıp alışveriş yaptı. Eğlenmek için geldikleri AVM’de neşeli halleriyle dikkat çeken ikili, "Bugünü eğlence günü ilan ettik’’ dedi. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin