O dizide senaristin maaşı başrol oyuncusunu geçti!

Bölüm başına 55 bin TL alacak!

resim yok
27 Ağustos 2014 - 10:46
Magazin

Bölüm başına 55 bin TL alacak!

'Öyle Bir Geçer Zaman ki' dizisinin senaristi Coşkun Irmak, 'Bana Artık Hicran De' adlı yeni projesinden aldığı bölüm başına 55 bin TL ile pek çok oyuncunun ücretini geride bıraktı.

 

ONLARIN DA ÜCRETLERİ YÜKSELİYOR!

Güneş'te yer alan habere göre son yıllarda halkın en büyük eğlencelerinden biri haline gelen dizilerin sayısı artıkça iyi senaryo yazarlarının aldığı ücretler de yükseldi.

 

BİR REKORA İMZA ATTI

Kanal D'nin 3 sezon boyunca seyirciyi ekrana kilitleyen 'Öyle Bir Geçer Zaman ki' dizisinin yazarı Coşkun Irmak, bu alanda yeni rekora imza attı.

Yapımcıları peşinde koşturan Irmak, bu sezon yine Kanal D'de ekrana gelecek Süreç Film imzalı 'Bana Artık Hicran De' dizisini kaleme alıyor.[reklam]

BÖLÜM BAŞI 55 BİN TL!

Irmak'ın dizi için bölüm başına 55 bin TL aldığı öğrenildi. Bu rakamla Türkiye'nin en çok kazanan senaristi olan Irmak, pek çok dizi starını da geride bırakmış oldu.

 

ASLI ENVER BAŞROLÜ OYNUYOR

Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde kendi yaşantısından izler de taşıyan Küçük Osman'ın hayatını kaleme alan Irmak, yeni dizisi 'Bana Artık Hicran De'de ise bir kadının dramını ekrana taşıyor.

Aslı Enver, Buğra Gülsoy, Alican Yücesoy ve Şebnem Hassanisough'un başrolünü paylaştığı diziyi Irmak, eşi Gülizar Irmak'la beraber kaleme alıyor.

Yaşadığı aşk sonucu hüsrana uğramış ve büyük bedeller ödemek zorunda kalmış bir kadının, hayatta kalma mücadelesini anlatan dizinin yönetmen koltuğunda ise Volkan Kocatürk oturuyor.

 

 

'BANA ARTIK HİCRAN DE' TANITIM VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin