O isimler AVM turunda objektiflere yansıdı!

Başarılı isimler geçtiğimiz gün AVM'de görüntülendi.

Pınar Alçiçek
23 Ağustos 2023 - 10:11
Magazin

DANİLO ZANNA

23-08/23/danilo.JPG

HEM İŞ HEM ALIŞVERİŞ

Başarılı İtalyan şef Danilo Zanna geçtiğimiz gün AVM'de görüntülendi. Öğle saatlerinde sahibi olduğu restoranında objektiflere yansıyan Danilo'nun modayı yakından takip eden tarzı ve pozitifliği her zaman olduğu gibi dikkatlerden kaçmadı. Mağazaları dolaşıp yeni sezon ürünlerini inceleyen ve alışveriş yapan ünlü şef, yanına gelen sevenlerini kırmayarak onlarla sohbet edip fotoğraf çektirdi. Danilo Zanna, günün sonunda vale noktasında ki aracını teslim aldıktan sonra alışveriş merkezinden ayrıldı.

EMRE KINAY

23-08/23/emre-kinay-1.JPG

"PIRLANTA GİBİ OYUNCULAR YETİŞTİRİYORUZ"

Ekranların sevilen oyuncusu Emre Kınay, geçtiğimiz günlerde AVM'de objektiflere yansıdı. Restoranda iş toplantılarını yürüten başarılı oyuncu, gazetecilerle ayaküstü sohbet ettikten sonra fotoğraf isteğini de geri çevirmedi. Yeni sezona hazırlık yaptığını belirten oyuncu,”Tiyatro oyunlarımızı hazırladık. Sezona bomba gibi gireceğiz hem salonumuzda hemde restoranımızda sahneler olacak oyuncu kayıtlarımızda başladı.Ülkemize Duru Tiyatro’da pırlanta gibi oyuncular yetiştiriyoruz.” dedi. Son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan ‘Dönence’ dizisi hakkında konuşan Kınay, ”Çok güzel bir proje. Pırıl pırıl bir ekiple ve genç oyuncu arkadaşlarımızda çalışıyorum. Dizinin başarısına katkıları çok büyük, ben de onlarla çalışmaktan büyük keyif alıyorum” dedi.

ALPER ERÖZER

23-08/23/alper-erozer.jpg

YOĞUN İLGİ

Genç şarkıcı Alper Erözer geride bıraktığımız günlerde AVM'de görüntülendi. Heyecanla beklenen yeni single çalışması 'Gönüle Göre'yi yaz sezonunda müzikseverlerle buluşturan ve aldığı dönüşleriden memnun olduğunu dile getiren Erözer, ailesiyle birlikte restoranda sushi keyfi yaptı. Kendisini farkeden hayranlarından da yoğun ilgi gören genç şarkıcı, yemeğe bir süre ara verip bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin