O Ses Türkiye Yılbaşı Özel 2019 kimler olacak? Can Yaman ve Demet Özdemir konuklar arasında!

Bir yeni yıl klasiği haline gelen O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programına hangi isimler konuk olacak? Erkenci Kuş dizisinin yıldızları Can Yaman ve Demet Özdemir de bu sene programda!

Nurşah
26 Aralık 2018 - 12:25
Magazin

Tv8 ekranlarının sevilen yarışma programı her yeni yıl akşamı özel bölümü ile izleyici karşısına çıkıyor. O Ses Türkiye Yılbaşı Özel 2019 programında hangi isimleri izleyeceğiz?

18-12/26/o-ses-turkiye-yilbasi-ozel-2019.jpg

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel 2019 konukları

Yeni yıl akşamlarında O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programı ile izleyiciler ekranları başında keyifli bir gece geçiriyorlar. Geçtiğimiz senelerde sevilen programda Aslı Enver ve Aras Bulut İynemli'den Emre Belözoğlu ve Hidayet Türkoğlu'na varan geniş bir ünlü yelpazesi ile karşılaştık ve ünlülerin müzik performasnlarını dinledik...

Sevilen programın bu seneki bölümünden ilk görüntüler de Acun Ilıcalı tarafından sosyal medya hesabı Instagram üzerinden takipçileri ile paylaşıldı! O Ses Türkiye Yılbaşı Özel 2019 programında her sene olduğu gibi bu sene de yıldızlar geçidi yaşanacak!

18-12/26/demet-ozdemir-can-yaman-o-ses-turkiye.jpg

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel 2019 programında bu sene Erkenci Kuş dizisinin yıldızları Can Yaman ve Demet Özdemir;

Masterchef yarışma programının efsane jürileri Mehmet Yalçınkaya, Hazer Amani, Somer Sivrioğlu;

Jet Sosyete dizisinin sevilen ismi Enis Arıkan;

Kızım dizisinin çocuk oyuncusu Beren Gökyıldız ve

Sevilen kadın oyuncular Bensu Soral, Aslıhan Gürbüz yer alacak... Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin