resim yok
17 Nisan 2014 - 09:20
Magazin

Estetik gece!

Moda ödülleri gecesinde; kadın-erkek tüm seçkin konuklar şıklık yarışındaydı.

En başarılı cerrahi merkezine ödülünü veren estetik harikası Deniz Akkaya, 'Ödülü benim vermem çok manidar' dedi.

 

3.SÜ DÜZENLENEN GECE

Bu yıl 3.'sü düzenlenen "Fashion Tv Moda Ödülleri"; önceki akşam Ece Vahapoğlu ve Vatan Şaşmaz'ın sunumuyla Levent'teki bir otelde gerçekleşti.

Moda sektörünü yakından ilgilendiren ödül törenine iş, sanat ve cemiyet hayatından birçok isim katıldı. Geceye Deniz Akkaya'nın "Yılın En Başarılı Plastik Cerrahi Sağlık Grubu" ödülünü vermesi damga vurdu.

Bugüne kadar geçirdiği 17 estetik operasyonla adeta baştan yaratılan Akkaya, sahnede espriyi patlattı.

 

'BENDEN BAŞKASI DA OLMAZDI'

"Bu ödülün benim tarafımdan sahibine verdirilmesini çok manidar buluyorum. Bu ödülü de ancak benim gibi estetik seven birinin vermesi gerekirdi. Gerçekten çok estetik bir gece oldu" diyerek herkesi güldüren Deniz Akkaya; güzelliğiyle de büyüledi.

Gecenin bir diğer ilgi çeken isimleriyse davete el ele katılan Beren Saat ile Kenan Doğulu oldu.[reklam]

Davetin en cesur ismi olarak hafızalara kazınan kişiyse İvana Sert'ti... Diyarbakırlı bir işadamıyla aşk yaşadığı konuşulan sosyetik ikoncan, bu söylentileri yalanladı.

Yurt dışı tatiline oğlu Ateş ve annesiyle çıktığını söyleyen İvana, "İnstagram'a koyduğunuz fotoğraflarınızı kim çekti?" sorusuna ise "Oğlum çekti, iyi fotoğrafçıdır" dedi.

 

17 OPERASYONLA EVRiM GEÇiRDi

Deniz Akkaya, Ajda Pekkan'dan sonra en çok estetik operasyon yaptıran isim. 3 kere burnunu düzelttirdi, yüzüne dolgu yaptırdı, 2 kere çenesini törpületti, kaşlarını gerdirdi, 2 kez göğsünü yaptırdı, 2 defa dudaklarını düzelttirdi.

Basen ve karın yağlarını aldırttı, göz kapaklarını kaldırttı. Kalçadan da ameliyat olan ve 6 ayda bir botoks yaptıran Akkaya, toplam 17 kez bıçak altına yattı.

 

 

TUBA ÜNSAL'IN SÜRPRİZ İTİRAFLARI BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin