resim yok
06 Ocak 2011 - 00:00

Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Ali Kaptan'ı Erkan Petekkaya Radyo Tatlıses'te Figen Civan'la Kırmızı Halı programına konuk oldu. Çarpıcı açıklamalar yapan Erkan Petekkaya, özellikle Osman'ı annesinden aldığı sahnede çok etkilendiğini itiraf etti.

"Benden önce dizi görüşmesine Yavuz Bingöl gitmiş. Ama teklifi neden kabul etmedi bilmiyorum. Sonra senaryo bana geldi, çok çarpıcı buldum. Bizim piyasada sadece üç bölüm oyuncuya gönderilir. Benim elime onaltı bölüm geldi. Çok düşünüp taşındım çünkü bugüne kadar oynadığım bütün rollere ters bir roldü. Seyirci beni hiç böyle görmemişti. Sonra kabul ettim."

"Senaryoyu okuduğumda dizinin bu hale geleceğini tahmin ettim. Ama bunun ikinci bölümde olacağını hiç tahmin etmemiştim. En son yüzde 24 buçuk rating aldık. İnanılmaz bir şeydi yani. Çok başarılı bir kadro ile çalışıyorum. Genç arkadaşlarımın hepsi çok yetenekli. Kalpleri, yürekleri o kadar temiz ki. Ben çocuklarımdan çok dizideki çocuklarımı görüyorum. Hepsi iyi aile çocukları."

"Ben bu işe kamera arkasında başladım. Üzerime bu rol oturur, yapışır diye bir korkum yok. Çünkü ben meslek hayatım boyunca farklı işler yaptım. Ben kamera şakası ile başladım bu işe. Söylemesi ayıptır sabah şekeri bile oldum. Çok keyif aldım. Yetmiş tane canlı yayın yaptım. Sonra Aynalı Tahir'de, Serseri'de, Beyaz Gelincik ve Köpek'te oynadım. Yarın bir hırsızı da canlandırabilirim. Aslında tek hayalim bir banka soyguncusunu oynamak."

"Dizilerin süreleri çok uzun. Doksan, yüz dakika ne demek? Bir oyuncu olarak gerçekten çok yoruluyorum. Ama asıl ceremeyi çeken set işcileri. Benim setim dokuzda ise ben dokuzda orda oluyorum. Ama onlar o seti hazırlamak için altıda, yedide geliyor. Zaten bir gece önce de üçte yatmışlar. Üzerlerinde elbise ile 1 saat kestirip gelen çok set işcisi arkadaşım var. Bizim 1 saatten sonra yüzümüz düşüyor. Sabah dokuzda geliyorum sete, ertesi gün saat üç olmuş hala çalışıyorum. Enerjiniz düşüyor. Yapamıyorsunuz olmuyor."

"Oğlum Can'ı 2 kez sete götürdüm. Diziyi izlettirmiyorum. Sadece fragmanlarda görüyor. Çocuğumun beni öyle izlemesini istemiyorum. Çok etkileniyor çünkü. İki sene önceydi, baktım üzgün üzgün üzgün duruyor. 'Oğlum Neyin var?' diye sordum. 'Baba senin başka karın ve çocukların var' dedi. Sete götürdüm. Hani senin çizgi filmlerin var ya karakterler ben de onlar gibiyim. Onlar da benim rol arkadaşlarım. Ben kediyim onlar fare, onlar fare ben sincap' dedim. Şu anda oyuncu olduğumu biliyor."

"Mete çok yetenekli bir çocuk. Normal hayatta Mete gibi bir oğlum olsaydı kolundan tutup doktora götürürdüm. Ama böyle bir baba isem ben de doktora giderdim. Bu çocuğu ben yetiştirdim niye böyle oldu diye ben de doktora giderdim onunla. Birlikte yatardık hastaneye."

"En çok Osman'ı annesinden aldığım sahnede etkilendim. Ben bile 'Ali'ye kızdım. Ama bu dünyada onun gibi acımasız babalar var."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin