Oğuzhan Koç'tan PR boşanma açıklaması!

Demet Özdemir'le geçtiğimiz haftalarda boşanan Oğuzhan Koç çılgına döndü! Oğuzhan Koç ne açıklama yaptı? Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir ne zaman boşandı? Neden boşandı? Oğuzhan Koç kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Pınar Alçiçek
02 Haziran 2023 - 14:47
Magazin

Adım Farah'ın başrol karakteri Demet Özdemir’le geçtiğimiz haftalarda boşanan Oğuzhan Koç, önceki gece Suadiye’de görüntülendi. Muhabirlere tepkisi ise sert oldu...

23-06/02/oguzhan-koc-demet-ozdemir.jpg

"SORULARINIZI CEVAPLAMAYACAĞIM!"

Muhabirlerden yaka silken Oğuzhan Koç“Beni evimin önünde çekemezsiniz. Ben evden çıkarım, stüdyoya girerim, oradan da evime giderim. Beni takip etmeyin, sorularınızı cevaplamayacağım” dedi.

"KİM SORDURUYOR BU SORUYU?"

Muhabirlerin “Boşanmanızın sebebi PR’cılar mı?” sorusunu duyunca çılgına dönen şarkıcı, “Arkadaşlar beni tanıyorsunuz, Allah aşkına söyleyin bu soruyu size kim sorduruyor? Sizin sormayacağınızı biliyorum. Biz beceremedik, yürütemedik bu evliliği.” cevabını verdi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin