Oğuzhan Uğur'dan Dilan Polat'a: 'Final erken gelmiş'

Oğuzhan Uğur, gündemden düşmeyen Dilan Polat hakkında konuştu. Uğur, Polat ile ilgili yaptığı paylaşımda, "İlk sezonun finali erken gelmiş" ifadelerini kullandı.

ozan
11 Ekim 2023 - 12:10
Magazin

Sosyal medya hesaplarından yaptığı lüks ve şatafat dolu paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Dilan Polat cephesinde sular durulmuyor. Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK), haklarında kara para aklama ve vergi kaçırma gibi birçok iddia ortaya atılan Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ı incelemeye aldı.

Sabah gazetesinden Mustafa Sait Özkan'ın aktardığı rapora göre, Polat'la bağlantılı şirketlerin mal aldığı şirketlerin büyük kısmı, kendileriyle bağlantılı olan tedarikçilerden oluştu.

MASAK, bu tedarikçilerin aslında gerçek bir mal alışı olmayan, beyanname vermeyen, çalışanı, bankacılık hareketi olmayan ve hakkında sahte belge düzenleme kaydı olan şirketler olduğunu saptadı. Konuyla ilgili araştırmalara devam ediliyor.

23-10/11/dilan-polat.png

Oğuzhan Uğur'dan ilk yorum!

Dilan Polat ile ilgili bu konular sosyal medyada gündem olurken; Babala TV'nin kurucusu Oğuzhan Uğur'dan da konuya ilişkin paylaşım geldi.

 

İşte o paylaşım...

23-10/11/yorum.png

 

Avukat Feyza Altun'un paylaşımını alıntılayan Uğur, şu ifadeleri kullandı:

"Hiç yorum yapmadım bu olayla ilgili, yorum yapacak kadar takip etmedim ama nereye kaçsam önüme düştü, dizi izler gibi izledim (güzel dizi olurdu) ancak ilk sezonun finali erken gelmiş. Ne yalan söyleyeyim, bu final yüzünden ikinci sezona aşırı yükseliyorum."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin