Okan Bayülgen'den "Ödülünü alan sevişmeye koşuyor" bombası!

Ödül törenine Okan Bayülgen'in sözleri damga vurdu. İşte detaylar..

Merve Mutlu
30 Ocak 2019 - 16:10
Magazin

Müzik On Air ve Bahçeşehir Üniversitesi Radyosu işbirliğiyle düzenlenen BAU Radyo 3. Müzik On Air Ödülleri Töreni önceki akşam Bahçeşehir Üniversitesi’nde gerçekleştirildi. Ödül gecesine Okan Bayülgen'in sözleri damga vurdu. 

Yılın en iyilerinin seçildiği gecede 20 kategoride ödüller sahibini bulurken, gecenin sunuculuğunu ise radyocu ve şair Ceyhun Yılmaz üstlendi. Birçok dalda ödül dağıtılan gecede, Buray "En İyi Erkek Pop Müzik" sanatçısı ödülü alırken, Demet Akalın da "En İyi Kadın Pop Müzik" ödülünün sahibi oldu. 

19-01/30/dul-1548853229.png

Müzik On Air ve Bahçeşehir Üniversitesi radyosu BAU Radyo İşbirliğiyle düzenlenen BAU Radyo 3. Müzik On Air ödüllerinde ödüllerini alan sanatçıların, ödül törenini terk etmeleri büyük gündem oldu. Davetliler tarafından da tepki çeken bu durum şovmen Okan Bayülgen tarafından esprili bir dille eleştirildi. 

Okan Bayülgen'in sahneye çıktığında söylediği, "Ödül törenlerini seviyorum. Görmediğim birçok arkadaşımı görüyorum bu vesile ile ama hemen ödülünü alan sevişmeye koşuyor. Sevişmeye vakit bulamıyoruz ya çünkü" sözleri oldukça ilgi çekiciydi. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin