Olivia Holt ve Aubrey Joseph Cloak And Dagger Kadrosunda

Marvel'in yeni dizisi Cloak and Dagger'ın başrol oyuncuları belli oldu. Olivia Holt ve Aubrey Joseph dizinin ana karakterleri olarak ekrana gelecek.

Berfu Özlen
31 Ocak 2017 - 11:14
Magazin

Daha önce Debby Ryan ve Noah Gray-Cabey isimlerini duyduğumuz Cloak and Dagger başrollerinin asıl sahipleri belli oldu. Marvel'in yeni süper kahraman dizisinin yeni genç yıldızları Deadline'ın haberine göre, Aubrey Joseph ve Olivia Holt oldu.

Habere göre, Aubrey Joseph, Tyrone Johnson/Cloak karakterini, eski Disney Channel yıldızı Olivia Holt ise Tandy Bowen/Dagger karakterini canlandıracak. Dizinin yaratıcısı Joe Pokaski, "Tandy ve Tyrone karakterleri, küçüklüğümde Marvel dergilerinde onlarla ilk tanıştığımdan beri beni çok etkilemiştir" dedi ve ekledi, "Olivia ve Aubrey deneme okumasına geldiklerinde sanki o karakterler, sayfalarından fırlayıp hayat buldu. Yetenekli ve genç oyuncuların, Marvel dizisinde rol alması konusunda çok heyecanlıyız."

Dizinin Konusu

Cloak and Dagger, Tandy ve Tyrone isimli iki gencin ilişkilerini konu alıyor. Farklı kültür ve ırklardan gelen Tandy ve Tyrone, bir yandan yeni yeni oluşmaya başlayan aşklarını yaşarken bir yandan da bir anda elde ettikleri süper güçlerini kontrol etmeye çalışacaklardır. Tandy güneş ışıklarını yutabilirken, Tyrone geceleri başkalarının enerjilerini emebiliyor. İkili zamanla, farklılıklarına rağmen beraber uyum içinde olabileceklerini fark edecek ve zorluklara beraber karşı duracaktır.

Tandy (Dagger)

Bir zamanlar zengin bir kız olan Tandy Bowen, ailesini korkunç bir fırtınada kaybeder. Şimdi erken gençlik döneminde Tyrone isimli beklenmedik biriyle karşılaşacak be hayatı değişecektir.

Tyrone (Cloak)

Genç Tyrone Johnson, korkusuz olduğunu kanıtlmaktan başka bir şey istememektedir. Ancak sahip olduğu her şey elinden alındığında Tyrone, gerçekten korkmaya başlayacaktır. Şimdi daha olgun olan Tyrone kendini dış dünyaya kapatır, ta ki Tandy isimli bir kız ile hayatı değişene dek.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin