resim yok
30 Kasım 2012 - 00:00

 

Kurtlar Vadisi Pusu”nun dün akşam yayınlanan bölümünde Ömer Baba’nın kalp krizi geçirmesi, “Zaza Dayı’nın ardından Ömer Baba da mı ölecek?” sorusunu akıllara getirdi.
Muhteşem Yüzyıl”la birlikte bu sezonun en fazla izlenen dizisi olan “Kurtlar Vadisi Pusu”nun geçtiğimiz haftalarda yayınlanan bölümlerinde ana karakterlerden Memati, Deli Hikmet  ve Zaza Dayı karakterleri ölmüştü. Bu hafta da Polat Alemdar’ın babası Ömer Baba oğlunun Suriye’ye ölmeye gittiğini öğrendiği için üzüntüsünden kalp krizi geçirdi. Ömer Baba kalp krizi geçirdiği sırada Kelime-i Şehadet getirerek yere düştü.  Ömer Baba’nın dizide ölüp ölmediği, dizinin önümüzdeki hafta yayınlanacak olan bölümünde öğrenilecek. 
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin