resim yok
12 Mayıs 2007 - 00:00

Sürpriz gelişmelerle dolu yepyeni bölümüyle “BEYAZ GELİNCİK” Pazartesi akşamı Atv’de! Sakın kaçırmayın! Yeni Bölüm Özeti Ömer, dedesinin karanlık yüzünü keşfetmiş ve darmadağın olmuştur… Artık Ceren’in yüzüne bakacak cesareti kalmadığından, çareyi yurtdışına gitmekte bulur… Ömer’in gidişi Ceren’i derinden etkiler… Karnındaki çocuğuyla gece gündüz sevdiği adamın gelmesini bekler… Ancak Ömer, son olaylardan öylesine büyük yaralar almıştır ki; geri dönmeye gücü yoktur! Gelişen olaylar sonunda her ikisi de büyük sürprizler yaşayacaktır! Meryemce, Aziz hakkında bir takım planlar içindedir. Ancak ona ulaşmayı başardığında sarsılan taraf yine kendisi olur… Öte yandan Aziz, Alev’le ilişkisini sürdürür… Bu durum Aziz’in başına büyük bir bela açar. Düştüğü zor durumdan hiç beklemediği birinin yardımı sayesinde kurtulur! Sulhi eline geçen bir kozu iyi kullanıp Halil’i tehdit eder… Aliş’in sakladığı bir gerçek Zeliha ile aralarının bozulmasına sebep olur. Bölümden Sahneler

 
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin