resim yok
18 Mayıs 2011 - 00:00

Sevgilisi Yosun Güreli’yle nişanlandıklarına dair haberle gündemde olan Ozan Güven, önceki akşam Cihangir’de gazetecilerle birbirine girdi. Küfürler eden oyuncuyu, arkadaşları zorlukla sakinleştirdi

 

 

Olay, sevgilisini geçirmek için oturdukları mekandan  çıkan Güven’e yöneltilen “İlişkiniz nasıl gidiyor Ozan Bey?”  sorusuyla patlak verdi.
 
Soruya küfürle karşılık veren Ozan Güven, muhabirin üzerine yürüdü. “Sana ne lan benim ilişkimin nasıl gittiğinden. Ben sana karınla aran nasıl diye soruyor muyum? Sen kimsin, ne cüretle bana bu soruyu sorabilirsin?” diyerek peş peşe küfürler sıralayan oyuncu, kendinden geçti. Güven’i beş kişi zar zor zaptedebildi.
 
Ardından da “Şimdi ‘Ozan Güven alkollüydü, gazetecilere saldırdı’ yazarsınız” deyip tekrar mekana girdi. Bir saat sonra çıktığındaysa farklı bir insan olmuştu adeta.
 
”Neden böyle tepki göstererek küfür ettiniz?” sorusunaysa oyuncu öyle bir karşılık verdi ki, gazeteciler şoke oldu: “Ne küfürü, ne saldırması. Abartmayın lütfen, öyle bir şey olmadı arkadaşlar.”

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin