Once Upon a Time'da August geri dönüyor!

Ve Once Upon a Time'dan eski sezonlardan bir başka karakterin daha tekrar karşımıza çıkacağının haberi geldi.

resim yok
19 Aralık 2014 - 17:45
Magazin

ABC'nin en uzun soluklu dizileri arasına ismini yazdıracak gibi görünen ve dördüncü sezonunu da tatmin edici izlenme oranları ile sürdüren Once Upon a Time'dan sezon ortası tatilinde olduğu şu sıralar haberler gelmekte.

Once Upon a Time'ın yaratıcı ekibinden Adam Horowitz ve Edward Kitsis geçtiğimiz günlerde dizinin araya girmesiyle birlikte sezonun geri kalanı hakkında bazı açıklamalarda bulunmuş ve bir dönüş haberi vermişlerdi.

Bu açıklamalar doğrultusunda JoAnna Garcia Swisher'ın dizide 'Ariel' rolüyle tekrar karşımıza çıkacağını öğrenmiştik.

 

BİR ESKİ KARAKTER DAHA...

Ve Once Upon a Time'dan eski sezonlardan bir başka karakterin daha tekrar karşımıza çıkacağının haberi geldi.

August W. Booth / Pinokyo yeniden hikayede karşımıza çıkacak!

Peki karakter hikayeye nasıl dahil olacak?

Karakter dizide devam etmekte olan dördüncü sezonun 'Enter the Dragon' isimli 14. bölümünde karşımıza çıkacak.

 

NASIL DAHİL OLACAK?

Son olarak ikinci sezonun 'Selfless, Brave and True' isimli bölümünde gözüken karakterin bu kez karşımıza nasıl çıkacağının detayları şimdi saklı.[reklam]

Flashback sahnelerle gözükmesi olan karakterin bu ziyaretinin kasabanın aranan yazarı ile bağlantılı olabileceği de belirtiliyor.

 

KARİYERİ

Karaktere hayat veren Eion Bailey dizi kariyerinde son dönemde Ray Donovan (Steve Kngiht) ve Law & Order: Special Victims Unit (Frank Patterson) gibi dizilerde konuk oyuncu olarak yer almıştı.

 

01 MART 2015'TE DÖNECEK

Sezonu 18-49 yetişkin yaş aralığında 2.5 reyting oranı ve 7.43 milyon izleyici ortalamalarıyla sürdüren Once Upon a Time, sezon ortası arasından 01 Mart 2015'te 'Darkness on the Edge of Town' isimli bölümle dönecek.

 

 

'GRACEPOINT' DEVAM EDECEK Mİ?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin