Once Upon a Time'da Belle'in annesiyle tanışın!

Eylül ayına girmemizle birlikte sonbahar dönemi dizileri de tatillerinin sonuna geldiler ve ekranlara geri dönmeye hazırlanıyorlar.

resim yok
05 Eylül 2014 - 17:07
Magazin

Eylül ayına girmemizle birlikte sonbahar dönemi dizileri de tatillerinin sonuna geldiler ve ekranlara geri dönmeye hazırlanıyorlar.

Bunlardan birisi de ABC'nin fantastik dizisi Once Upon a Time.


Dizinin yeni sezonu öncesi oyuncu kadrosu haberleri de gelmeye devam ediyor.

İşte dizinin oyuncu kadrosuna katılan son isim ve detaylar:

 

YENİ İSİM

Frances O'Connor, Once Upon a Time'ın dördüncü sezon oyuncu kadrosunda!

 

KARAKTERİNİN DETAYLARI

Entertainment Weekly'nin haberine göre, İngiliz aktris dizide Belle'in (Emilie de Ravin) annesi Colette karakterine hayat verecek.

Colette karakterinin sezon içinde birden fazla bölümde karşımıza çıkma ihtimali yüksek olup, karakter ilk olarak sezonun altıncı bölümünde izleyicilerle buluşacak.[reklam]

FLASHBACK...

Dizinin uygulayıcı yapımcılarından Adam Horowitz yeni karakterin diziye katılımı hakkında şunları söyledi:

''Yeni karakterimiz flaschback sahneler yoluyla izleyicilere tanıtılacak. Belle'in, Rumple ile karşılaşmasından önceki dönemleri izleyicilere aktaracağız.''

 

KARİYERİ

47 yaşındaki O'Connor oyunculuk kariyerinde daha önceden ABC'nin kısa ömürlü dizisi Cashmere Mafia (Zor Burden), Mr. Selfridge (Rose Selfridge), Mansfield Park, AI ve The Missing gibi çeşitli yapımlarda rol aldı.

 

GERİ SAYIM

Once Upon a Time, 28 Eylül Pazar akşamı ABC ekranlarında yeni sezon prömiyerini gerçekleştirecek.

 

 

HEMLOCK GROVE'A FİNAL SEZONU ONAYI! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin