resim yok
13 Kasım 2011 - 00:00

 

'Kuzey Güney' dizisinin Güney'i Buğra Gülsoy'un tiyatro sahnesinde Emre Erkan'la dudak dudağa öpüştüğü rolü şansını açtı.
 
Buğra Gülsoy'un oyunculuk için her şeyi yapmış! Kıvanç Tatlıtuğ'la birlikte rol aldığı 'Kuzey Güney' dizisiyle hayranlarının sayısını artıran Buğra Gülsoy, iki yıl önce 'Caesar Bir Denge Oyunu' adlı tiyatro oyununda erkek rol arkadaşı Emre Erkan'la dudak dudağa öpüştü.
 
O dönem, "Bir erkekle öpüşmek çok zor ama rolüm için her şeyi yaparım" diyen yakışıklı oyuncu, yapımcıların dikkatini çekti.
 
YENİ OYUNUYLA DA ŞAŞIRTACAK
 
Tiyatro sahnesindeki cesaretiyle televizyon dizilerine geçiş yapan Buğra Gülsoy, 'Unutulmaz' ve 'Fatmagül'ün Suçu Ne?'nin ardından bu sezon da 'Kuzey Güney'de başrolü kaptı.
 
Geçen yaz, güzel oyuncu Burcu Kara'yla evlenen Buğra Gülsoy, önümüzdeki günlerde sahnelenecek olan yeni oyunu 'Pragma'da da yine herkesi şaşırtacak cesur bir rolle seyirci karşısına çıkacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin