resim yok
26 Kasım 2010 - 00:00

Onur Bayraktar, Üsküdar'da geçirdiği motosiklet kazası sonrası yaşamını yitirdi. M.S.Ü. Tiyatro Bölümü'nden mezun olan ve birçok dizide rol alan Onur Bayraktar, saat 00.30 sıralarında, E-5 Karayolu Ünalan Mahallesi dönüşünde, henüz belirlenemeyen bir nedenle 34 VE 8293 plakalı Suzuki marka motosikleti ile bariyerlere çarptı. Savrulan motosiklet daha sonra 34 TCZ 56 plakalı taksiye çarparak devrildi. Kazada başından ağır yaralanan Onur Bayraktar olay yerinde yaşamını yitirdi. "AŞIRI HIZLIYDI" Taksi şoförü Nusret Aktan motosikletin çok hızlı olduğunu, önce kaldırıma sonra da kendisine çarptığını söyledi. Kaza sırasında Onur Bayraktar'ın kaskının takılı olduğunu söyleyen taksi şoförü Aktan, "En az 150, 160 km sürati vardı, kazanın etkisi ile motor önüme düştü, yapacak bir şeyim yoktu" dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin