resim yok
27 Kasım 2010 - 00:00

Motosiklet kazası sonucu hayatını kaybeden Onur Bayraktar son yolculuğuna uğurlanıyor. Onur Bayraktar için İstanbul'da önce bir tören düzenlendi, ardından da cenaze namazı kılındı ve toprağa verildi. Onur Bayraktar için Akatlar Kültür Merkezi'nde bir tören düzenlendi. Onur Bayraktar, o çok sevdiği sahneye son kez tabutuyla çıktı. Yakın arkadaşları onu anlatırken gözyaşlarını tutamadı. Onur Bayraktar'ın ölümünün ardından twitterdaki hesabına yazdığı mesajlar okuyanları şoke etti. Onur Bayraktar 20 Kasım 2010 günü "Bir trafik kazası sonucu ölmek. Pardon kaza oldu" diye yazmıştı. Onur Bayraktar'ın yazdığı bu mesaj "Acaba intihar mı etti?" sorusunu akıllara getirdi. Yakın arkadaşı Sarp Akkaya, Onur Bayraktar'ın böyle bir şey yapmayacağını söyledi... M.S.Ü. Tiyatro Bölümü'nden mezun olan Onur Bayraktar, Nedim Saban'ın kurucusu olduğu Tiyatrokare'nin oyuncularındandı. Törenin ardından cenaze namazıysa Onur Bayraktar'ın vasiyeti üzerine Ortaköy Camii'nde kılındı. Onur Bayraktar, kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedildi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin