resim yok
11 Ekim 2010 - 00:00

Küçük Sırlar'ın setindeki öpüşme krizi büyüdü... Yönetmen Taner Elhan, Sinem Kobal'ı ikna etmek için bir süre dil döktü ama Sinem Kobal, öpüşmeme kararından geri adım atmadı. Dizinin, Cihangir'deki Boğaz manzaralı Set Üstü adlı mekanda geçen sahnede Çet'le Su'yun yakınlaşma sahneleri çekildi. Ancak Sinem Kobal senaryodaki sahneye itiraz etti. Sonunda istediği olan Sinem Kobal, dizinin final sahnesinde Özçivit kendisini öpmek üzere iken eli ile itiyor. İpek istemese de öpüştü Sinem Kobal geçen haftalarda Arda Turan'la yaşadığı ilişkinin zedelenmesini istemediği için öpüşme sahnesinde oynamak istememiş ve rol arkadaşı Burak Özçivit de bu nedenle Sinem Kobal'ın dudağının kenarını öpmüştü. Sinem Kobal'ın, Arda'nın yasağı yüzünden öpüşmediği iddiası da gündeme geldi. Ancak Sinem Kobal, "Arda benim işlerime karışmaz. Yasak koymaz" demişti. Bunun üzerine dizinin senaristleri öpüşme sahnesi yazdı. Ancak Sinem Kobal senaryoya sadık kalmadı. Sinem Kobal'ın öpüşmeme kuralına rol arkadaşı İpek Karapınar da destek verdi. Karapınar, Ali rolünü canlandıran Kadir Doğulu'yla öpüşmek istemedi. Ancak yönetmen bu kez yapımcıyı devreye soktu. Karapınar, yazılan sahnede oynaması gerektiğine ikna oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin