Orço sevgilisi ile ilk kez görüntülendi!

Pis Yedili'nin Orço'su Barış Alkaş, önceki gece sevgilisi ile objektiflere takıldı.

resim yok
23 Mayıs 2013 - 13:38
Magazin

Asmalımescit'te ünlü isimler bir bir yakalanmaya devam ediyor. Objektiflere takılan son isim ise özellikle Pis Yedili dizisinden oldukça tanıdık bir oyuncu oldu.

 

Orço yakalandı!

 

Pis Yedili'nin Orço'su Burak Alkaş, önceki gece sevgilisi ile objektiflere takıldı.

 

Flaşlardan çekindi

Milliyet'in haberine göre; Asmalımescit'te diziden arkadaşlarının bulunduğu grup ve yanında sevgilisi ile yürüyen oyuncu, aniden patlayan flaşlar sonucu korktu.

 

Yanından ayrıldı

''Aman, aman" diye tepki veren Alkaş, sevgilisinin yanından ayrılıp arkadaşları ile Rehab adlı mekana girdi.

Asmalımescit'te diziden arkadaşlarının bulunduğu grup ve yanında sevgilisi ile yürüyen oyuncu, aniden patlayan flaşlar sonucu korktu.

 

Pazarlık yaptı

Sevgilisi de bir süre bekledikten sonra oyuncunun arkasından kulübe girerken Alkaş daha sonra mekanın kapısına gelip fotoğraflarını çeken gazeteciye:

"Sevgilimle fotoğrafımızı sil. Beni tek çek" diyerek pazarlık yaptı.

 

Başaramadı!

Fotoğraflarını sildiremeyeceğini Alkaş, tekrar mekana geri döndü. Geceden kareler yazımızın sonunda!
[reklam]
Alkaş'ın kariyeri:

Burak Alkaş 17 Mayıs 1983 tarihinde İzmir Göztepe'de doğdu. 2001 yılında İzmir İnönü Lisesi'nden, 2007 yılında da Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. Halen Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu'nda profesyonel oyunculuk yapmaktadır.

Show TV'nin sevilen ve çok izlenen gençlik yapımı Pis Yedili dizisinde Orço karakterini canlandırıyor. Dizideki karakterinin özellikleri: Asıl adı Orçun Çolak'tır. Pis Yedili'nin aptalıdır. Arkadaşlarını çok sever fakat çoğu zaman kendi çıkarları için onları satmıştır. Çok komiktir. Alice'e başta olmak üzere güzel bütün kızları sever.


Oynadığı bazı tiyatro oyunları; İçimdeki Timsah, Ben Eskiden Küçüktüm, İki İleri Bir Geri, Tanımadığım Adamlar, Beni Unutma.

 

 

 

BAYRAMPAŞALI, PİS YEDİLİ'DEN AYRILDI MI? DETAYLAR BURADA!
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin