resim yok
21 Ocak 2011 - 00:00

Dizinin merak uyandıran fragmanı yayınlanırken, Osman'la ilgili yapılan bir açıklama...

 

Öyle Bir Geçer Zaman ki'de Ali Kaptan oğlunu kurtarabilecek mi?

Öyle Bir Geçer Zaman Ki’nin yeni bölümünde şok eden bir gelişme yaşandı. Caroline’in hışmına uğrayan Osman, babası Ali Kaptan ile deniz kenarında dertleşmeye başladı.

Ancak burada baba-oğulu kötü bir sürpriz bekliyordu, Osman deniz kıyısında yürürken ayağı ipe takıldı ve denize düştü.

Ali Kaptan'ın çaresizlik içinde Osman'ı aradığı sahne izleyenleri gözyaşlarına boğdu.

Dizinin yeni bölümünde nelerin yaşanacağı sorusu akılları kurcalarken, izleyenlerin en çok merak ettiği konu Osman'ın akıbeti.

OSMAN DİZİYE VEDA EDECEK

Kenan Erçetingöz'ün programına katılan Erkan Petekkaya, Osman'ın birkaç bölüm sonra diziden ayrılacağını açıklamıştı. Bu açıklama ve yaşanan olaylar "Osman ölecek mi?" sorusunu akıllara getirdi.

Ancak dizinin resmi sitesinde yer alan bilgilere göre; söz konusu ayrılığın nedeni Osman'ın ölümünden kaynaklanmayacak. Senaryoya göre, Osman kırk beş yaşında bir yetişkin olacak ve Osman rolünü Taner Birsel oynayacak...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin