Öykü Çelik'in Nisan ayı heyecanı!

Öykü Çelik, Metin Akdülger'le oynadığı 'Bensiz' filminde felç olan nişanlısını bırakmayan bir kadını canlandırıyor.

resim yok
07 Mart 2014 - 17:01
Magazin

Öykü Çelik, Metin Akdülger'le oynadığı 'Bensiz' filminde felç olan nişanlısını bırakmayan bir kadını canlandırıyor.

 

Çelik, ''Gerçek hayatta başıma gelirse yine aynı şeyi yaparım'' diyor.

Yönetmenliğini Ahmet Küçükkayalı'nın yaptığı 'Bensiz', 11 Nisan'da vizyona girecek.

 

Bu tarihi heyecanla bekleyen başrol oyuncusu Öykü Çelik, konu aşk olunca gözünün oynadığı karakter kadar 'kara' olduğunu söylüyor:

 

''KARŞILIKSIZ SEVGİ VE SABIR ŞART''

Arkamı dönüp asla gitmezdim, gidemezdim. Çok zor günlerin başlangıcı olurdu, alışmak ve yaşamak psikolojimi oldukça zorlardı.

 

Bu bence herkes için aynı çıkmazlara sebep verebilecek bir durum. Kötü günlerde sevdiklerimizin yanında olmamız için, karşılıksız sevmek, sabırlı ve vicdanlı olmak şart. Empati kurabilirsek daha kolay başa çıkabiliriz.

 

''İYİ VE KÖTÜ GÜNDE BİRLİKTE''

Uygulayamıyorsanız, cümlelerin anlamı yoktur. 'İyi günde, kötü günde yanındayım' demek sevdiğinle her koşulda, aynı yolda yürüyeceğine dair, tüm sorumlulukları kabul ediyorum demektir.

 

Söylerken çok kolaydır da yaşarken yürek gerektirir. Herkese kolay sarf edilecek bir vaat değildir bu. Sevdiysem, dediysem, lafımın arkasında  dururum.

 

''SÖZÜMDEN KİMSE DÖNDÜREMEZ''

Aileme karşı bu duyarlılığı gösteriyorsam, ister aşk, ister arkadaş fark etmez. Şayet ‘Evet doğru kişi ve doğru duygular’ dediysem, sözümden beni kimse döndüremez.

 

''KONU AŞK OLUNCA GÖZÜM KARADIR''

Gözüm karadır, onu mutlu etmek için elimden ne gelirse yaparım ama bunun fedakarlık ve bir lütuf olarak algılanmasını istemem. İlişkimde sorun varsa, olayları akışına bırakırım, baskıcı davranmam.[reklam]

Tercihimi hep sevdiğimden yana kullanırım, yanında ve arkasında olurum. Doğruları ararken, ılımlı ve açık olmayı tercih ederim. Konuşabilmek ve anlaşılabilmek isterim.

 

''METiN'LE UYUMU YAKALADIK''

Metin Akdülger, sette hayatım boyunca güle oynaya çalıştığım iki partnerimden biri. Felçli haliyle çektiğimiz sahnede onu öyle görmek beni inanılmaz etkiledi. Rol olduğunu bilmeme rağmen onu öyle gördüğümde şok yaşadım. Setten eve moralim bozulmuş olarak döndüm.

 

Metin ile ilk tanıştığımızda bu kadar mükemmel bir performans sergileyeceğini düşünmemiştim. Yaşayarak oynadı, bana da o acıyı yaşattı, seyirciye de bu duygunun geçeceğinden eminim. Beynimizdeki engelleri kaldıralım, yarın bizi ne bekliyor bilemiyoruz, her an her şey insanlar için.

 

FiLMiN KONUSU

Futbolcu Necip'in sevgilisiyle uyumlu bir ilişkisi vardır. Bir maçta sakatlanır. Daha kötüsü aldığı darbeyle felç olur.  Uzun bir yoğunbakım sürecinin ardından evine döner ama artık onu bambaşka bir hayat beklemektedir.


Necip, bir köşede süs eşyası gibi durduğu, garip ailesiyle yaşadığı ahşap evde, gören duyan ancak hiçbir şey hissetmeyen, tepki veremeyen bir varlıktır. Yaşam 'onsuz' devam eder.

 

 

MEDCEZİR'İN ORKUN'U TANINMAZ HALDE! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin