resim yok
10 Haziran 2012 - 00:00

 

 
Öyle Bir Geçer Zaman ki' dizisinin Mete'si Aras Bulut İynemli ile sevgilisi, Ortaköy’de bir mekan çıkışı Star Tv SüperStarLife tarafından görüntülendi.
 
Mekandan sevgilisiyle el ele çıkan Aras Bulut İynemli, mutlu olduklarını dile getirdi.
 
Muhabirlerin, "Aras beyin çok geniş bir hayran kitlesi var özelliklede bayanlar peki bu sizi kıskandırmıyor mu" sorusuna sevgilisi, ‘Yok hayır alıştık artık’ cevabını verdi.
 
Sezon finalinin yaklaşması nedeniyle diziyle ilgili konuşmak istemeyen Aras Bulut, diziden ayrılacak isimlerin olduğunu söyledi.
 
Sezon finali yapmaya hazırlanan ‘Öyle Bir Geçer Zaman ki’ dizisinde ‘Ali Kaptan’ Erkan Petekkaya ve ‘Aylin’ Farah Zeynep Abdullah’ın ayrılacağı daha önceden açıklanmıştı. Dizide Berrin’i canlandıran Yıldız Çağrı Atiksoy da bu ikilinin izinden gidiyor.
 
Bakalım diziden bu 3 ismin dışında daha kimler ayrılacak?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin