resim yok
25 Mayıs 2012 - 00:00

 

Sabah gazetesi televizyon eleştirmeni Yüksel Aytuğ, “Öyle Bir Geçer Zaman ki”de birbirini kaçıran karakterlerin listesini çıkardı.
Öyle Bir Geçer Zaman ki'de herkes birbirini kaçırıyor. Her şey Ali Kaptan'ın, tekneyle Balıkçı'nın kulübesini yıkıp adamı kaçırmasıyla başladı.Ardından Murat, Aylin'i kaçırdı. Hakan'ın kayınpederi, minik Zehra'yı kaçırdı. Sonra Ali Kaptan, küçük Mustafa'yı kaçırdı. Son olarak da Kenan, Cemile'yi kaçırdı. Nasıl olduysa, bir tek izleyiciler keçileri kaçırmadı!
Bir de son bölümde aşk üçgenleri aniden kırılıverdi.
Hakan; Berrin ile Ahmet'in arasından çekildi. Doktor Tarık, aşık olduğu Aylin'i kendi elleriyle Soner'e teslim etti. Cemile'ye yazmakta olan avukat da son bölümlerde ortalarda görünmüyor.
Belli ki Ali Kaptan ile Cemile'nin yeniden bir araya geleceğinden emin. Soner'e gönlünü kaptıran doktor kızımız da, Aylin-Soner aşkı karşısında yelkenleri suya indirdi.
Son olarak Ayten de, Berrin ile Ahmet'in yeniden bir araya gelmesiyle, aradan çekilmek zorunda kaldı.
Bu arada hikayenin en romantik, en hassas, en düşünceli ve zarif erkeği 'Süleymen'in bir aşkının olmaması ne kadar üzücü.
Biraz daha Soner'le birlikte takılmaya devam ederse dedikoduları çıkacak vallahi!
Diğer taraftan, hamile olduğu halde haftalardır karnı bir türlü büyümeyen Aylin'in, Soner'e kavuştuktan bir gün sonra aniden gebe görüntüsüne bürünmesi ve hamile kıyafetleri giymeye başlaması da ilginç.
Cenin, "Madem babam ile annem evlenmeye karar verdi, ben de büyüyeyim bari" demiş olmalı!
Aylin ile Soner'in kavuşmalarından kaynaklanan aşk sarhoşluğu ise 'romantik komedi' ölçülerini aşıp 'romantik gülünçlük' sınırlarına dayandı. Neydi o birbirlerinin kafalarına süt döktükleri halleri? “
 
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin