resim yok
04 Temmuz 2012 - 00:00

 

Erkan Petekkaya yeni dizisi Dila Hanım ile Öyle Bir Geçer Zaman ki hakkında açıklamalar yaptı.
 
Kanaltürk'te yayınlanan Uçankuş programına katılan Erkan Petekkaya Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinden neden ayrıldığını anlattı.
 
Ali Kaptan gibi her türlü ruh haline sahip bir karakteri oynamanın zor olduğunu ve kendisini çok yorduğunu söyleyen Petekkaya, diziden ayrılmaya ekiple birlikte karar verdiklerini söyledi.  
 
İstanbul'un artık kendisini çok yorduğunu, yıprattığını ve ailesine zaman ayıramadığını söyleyen Petekkaya, artık İstanbul'dan uzaklaşmak istediği için de Adana'da çekilecek olan Dila Hanım dizisinden gelen rolü kabul ettiğini belirtti. 
 
Dizinin final bölümündeki aile olarak son defa toplandıkları sahnede hıçkıra hıçkıra ağladığını ifade eden ünlü oyuncu Petekkaya, "İlk çekimde ağlamaktan oynayamadım. Gerçekten çok kötü oldum ve çekimlere ara verdik. O sahneyi 15 defa tekrar çektik ve her defasında herkes hıçkıra hıçkıra ağladı. Ali Kaptan'ın 2 yıl boyunca yaptığı herşeyin özeleştirisiydi o sahne" dedi.
 
 
"İSTANBUL BENİ YORDU ADANA'DA YAŞAYACAĞIM"
Ailesiyle birlikte dizi çekimleri süresince Adana'ya yerleşeceğini ifade eden Petekkaya, "Dizi için Adana'ya taşınacağım. İstanbul beni çok yordu. Aileme çocuğuma daha fazla zaman ayırmak istedim. Adana daha rahat bir şehir. Biraz yaşamımı küçültüp ailemle daha fazla vakit geçirmek istedim. Biraz nefes almak istedim. Burada çok yoruldum" dedi.
 
YENİ ROLÜ İÇİN KADİR İNANIR'LA GÖRÜŞECEK
Yeni projesi Dila Hanım'da Rıza karakterini canlandıracak olan Erkan Petekkaya, daha önce Türkan Şoray'la birlikte aynı filmde Rıza karakterini oynayan Kadir İnanır'la da görüşmek istediğini söyledi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin