Oyuncu Çağlar Ertuğrul oyunculuğu bıraktı mı?

Fazilet Hanım ve Kızları dizisindeki Yağız karakteriyle yıldızı parlayan oyuncu Çağlar Ertuğrul, İzmir'e ailesinin yanına yerleşti. İstanbul'u terk eden genç oyuncu Çağlar Ertuğrul oyunculuğu mu bıraktı? Hakkında merak edilenler haberimizde..

Merve Mutlu
18 Aralık 2018 - 15:48
Magazin

Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde Yağız karakteriyle yıldızı parlayan ve genç kızların sevgilisi haline dönülen oyuncu Çağlar Ertuğrul, son olarak Meriç Aral ile birlikte rol aldığı Yanımda Kal isimli filmden sonra ailesinin yaşadığı yer olan İzmir’e geri dönmesi, hayranlarını şaşırttı. 

Dizi ve televizyon sektörünün kalbinin attığı İstanbul'u bırakarak İzmir'e, ailesinin yanına yerleşen Çağlar Ertuğrul'un oyunculuğu bırakıp bırakmadığı merak konusu oldu. 

18-12/18/fazilet-hanim-ve-kizlari-yagiz.png

Aslında İstanbul'dan kaçmadığını, ailesinin zaten İzmir'de olduğunu hatırlatan Çağlar Ertuğrul, yeniden evine döndüğünü, dizi ve filmler sona erince İstanbul’da kalmanın da bir anlamı olmadığını söyledi.

"İstanbul çok kaotik!"

Türkiye'de dizi ve televizyon sektörü denilince akla ilk gelen şehir olan İstanbul'u bırakmasının, mesleğine bir zarar verip vermeyeceği konusundaki soruya, “İstanbul çok kaotik ama… Söylemeye gerek yok zaten, trafiği ve gürültüsü insana iyi gelmiyor. Fırsatı olan daha huzurlu yerlere göçüyor. Yeni projelerde geri gelirim” cevabını verdi.

Şimdilik dinlenme ve bekleme süresinde olduğunu ve beğendiği bir proje olduğunda İstanbul'a döneceğinin müjdesini de vermiş olan Çağlar Ertuğrul'un yeni filmi "Yanımda Kal", 21 Aralık'ta vizyona girecek.

Çağlar Ertuğrul kimdir?

18-12/18/aglar-ert-kimdir.png

5 Kasım 1987 doğumlu olan oyuncu, 2005 yılında Bornova Anadolu Lisesi'nden, 2011 yılında da Koç Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü'nden mezun oldu. Üniversite döneminde Tiyatro Kulübüne giren Ertuğrul, ilk tiyatro deneyimini burada yaşadı. Son sınıfta Akademi 35 Buçuk Sanat Evi'nde eğitim gördü. Ardından 3 Mota Oyunculuk atölyesinde modern oyunculuk eğitimi aldı. İlk televizyon deneyimi reklamlarla olan oyuncu, 2012 yılında Dağ filminde oynadı. Ardından Benim İçin Üzülme dizisinde ilk dizi deneyimini yaşadı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin