Oyuncu Sibel Turnagöl'ün son hali görenleri hayrete düşürdü!

Yeşilçam'ın en çok konuşulan oyuncularından biri olan Sibel Turnagöl, daha mütevazı bir hayat yaşarken zaman zaman sosyal medya paylaşımları olay oluyor. Son olarak bir fotoğrafıyla sosyal medyada gündem olan Turnagöl, hayranlarını oldukça şaşırttı.

ozan
03 Ekim 2023 - 14:28
Magazin

1968 doğumlu olan oyuncu Sibel Turnagöl, 16 yaşında mankenliğe başladı. Turnagöl, katıldığı bir yarışmada mankenler kraliçesi seçilmesinin yanı sıra Yeşilçam'da yer aldığı filmler ile ve o dönem verdiği cesur pozlarla da kendisinden oldukça fazla söz ettirdi.

Kadir İnanır ile birlikte rol aldığı Sen Türkülerini Söyle filmiyle milyonların tanıdığı bir isim haline gelen Sibel Turnagöl, ardından Bebek, Skandal, Günah Tohumu ve Abuzer Kadayıf gibi yapımlarda da boy gösterdi.

23-10/03/sibel-turnagoll.jpg

Gözlerden uzak bir yaşam tercih eden Sibel Turnagöl, sosyal medya paylaşımıyla yeniden gündeme geldi. Gelen yorumlar arasında yılların kendisine iyi davranmadığını söyleyenler vardı.

İşte Sibel Turnagöl'ün son hali...

23-10/03/sibel-turnagolll.png

Yeşilçam'da cesur pozlar dendiğinde ilk akla gelen isimlerden olan ve oyunculuğunun yanı sıra fit vücuduyla da adından söz ettiren Sibel Turnagöl bir dönem Kerem Alışık ile evliydi.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin