Oyuncu Ufuk Bayraktar cezaevinden çıktı!

Ezel dizisi ile ünlenen oyuncu Ufuk Bayraktar tahliye oldu. Detaylar haberimizde..

Merve Mutlu
04 Mart 2019 - 09:37
Magazin

Ezel dizisinde canlandırdığı Ramiz dayının gençliği rolü ile adını duyuran ve ardından rol aldığı Dağ, Vatanım Sensin gibi dizilerle de başarısını kanıtlayan Ufuk Bayraktar, ruhsatsız silah bulundurduğu gerekçesiyle 6 ay 17 gün hapis cezasına çarptırılmıştı.

Oyuncu Ufuk Bayraktar tahliye oldu.

19-03/04/d0uwbeaxcaenleo.jpg

Usta oyuncu Tuncel Kurtiz'in Ezel dizisinde canlandırdığı Ramiz dayı karakterinin gençliğini canlandırarak milyonların sevgisini kazanan Ufuk Bayraktar, 6 aylık cezasının ardından tahliye oldu. 

Ufuk Bayraktar'ı Silivri Cezaevi çıkışında ailesi, arkadaşları ve basın mensupları karşıladı.

"Cezaevi üniversite gibi... Allah bir daha girmeyi nasip etmesin!" diyen oyuncu, içerdeyken yazdığı hikâyeden senaryolaştırılan filminde rol alacak.

Ufuk Bayraktar kimdir?

19-03/04/u.jpg

12 Eylül 1981 doğumlu olan oyuncu, liseyi Gürsoy Koleji'nde okuduktan sonra üniversiteye gitmeme kararı aldı ve babası Cevahir Bayraktar'ın Cihangir'de işlettiği Firuzağa Kahvesi'nde çalışmaya başladı. Burada Zeki Demirkubuz tarafından keşfedildi ve yönetmenin Bekleme Odası ile Kader adlı filmlerinde rol adlı. Daha sonra Nuri Bilge Ceylan'ın İklimler, Semih Kaplanoğlu'nun Yumurta, Cemal Şan'ın Ali'nin Sekiz Günü ve Feo Aladağ'ın Ayrılık adlı filmlerinde rol aldı.

atv'de yayılanan Ezel dizisinde Tuncel Kurtiz'in oynadığı Ramiz Karaeski karakterinin gençliğini canlandırdı.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin